ΜΕ ΠΟΤΗΡΙ ΣΑΜΠΑΝΙΑΣ ΣΤΟ ΧΕΡΙ Ο ΤΣΙΠΡΑΣ

 

Τι μου 'ρθε στη σκέψη με αφορμή ότι έχει πια ψηθεί η δουλειά να τελειώσει κι αυτό το ανοικτό θέμα με τους Σκοπιανούς. Τους κινδύνους που τελικά ξεπέρασα, μέχρι να γίνει κυβέρνηση ο σύριζας. Μετά, συνήθισα τα αλλεπάλληλα σοκ που δεχόμουνα από τους συντρόφους.
Αμάν το ένα μου μάτι! Κόντευα να το χάσω, όταν άκουσα τον Σκουρλέτη, τότε επί του τύπου του Σύριζα, να λέει ''Μόλις γίνουμε κυβέρνηση το πρώτο που θα κάνουμε είναι να καταργήσουμε το μνημόνιο''.

Αμάν και το άλλο μου μάτι! Κι αυτό παραλίγο να μου βγει όταν άκουσα τον κοινοβουλευτικό εκπρόσωπο, τον σύντροφο Δρίτσα, αυτόν που έχασε και από τον Μώραλη αλλά και τον Μιχαλολιάκο στον Πειραιά, ότι ''Στόχος του Σύριζα είναι να φύγουμε από το ΝΑΤΟ''. Κι όχι μόνον! ''Να διαλύσουμε την Αντιλαϊκή Συμμαχία'', είχε προσθέσει.

Τόσο εύκολα! Με το στόμα θα ανατινάξουν, θα κομματιάσουν, θα διαλύσουν το ΝΑΤΟ, τον ισχυρώτερο στρατιωτικό συνασπισμό του πλανήτη και θα σχίσουν το κωλόχαρτο, αυτό το Μνημόνιο.

Γρήγορα κατάλαβα! Όταν ο Τσίπρας βρέθηκε, πριν γίνει πρωθυπουργός, προσκεκλημένος σε “κλειστή” και παρεϊστικη εκδήλωση σε υπερπολυτελείας Hotel στη Λίμνη Κόμο με Μπαρόζο, Τριζέ, Αλμούνια, Μπερνιέ, κι άλλα καλά προσκοπάκια του συστήματος στην Ευρώπη. Για να τους ξεκαθαρίσει, μ' ένα ποτήρι σαμπάνιας στο χέρι ο Αλέξης μας, να τους πει αυτά που λέγανε Σκουρλέτης, Δρίτσας και σία.

Έχω εμπιστοσύνη στην ελληνική κυβέρνηση. Κι αυτή τη φορά, στο Μακεδονικό, θα κάνει το καθήκον της.

Διαβάστε ακόμα:

ΑΠΟ ΤΟΝ ΟΜΠΑΜΑ ΣΤΟΝ ΤΡΑΜΠ