Ολοι επεσαν απο τα συννεφα....

 

Οι πολιτικοί μας, έμειναν με το στόμα ανοικτό. Κανείς δεν ξέρει κάτι, όλα σου λέει είναι συκοφαντίες, δυσφημίσεις και ύποπτες στοχοποιήσεις. Αυτοί παιδιά μου είναι στην πλειοψηφία τους οι πολιτικοί στην Ελλάδα. Διεφθαρμένα γουρούνια, άπληστα και φιλοχρήματα.

Η ΝΔ και το ΠΑΣΟΚ που επί χρόνια μας έκλεβαν, μας έλεγαν ψέματα και υπερχρέωναν την πατρίδα μας, επιπλέον είχαν κι΄ άλλα χόμπι. Έπαιρναν μίζες, μαύρο χρήμα και οργάνωναν οικονομικές ατασθαλίες μεγατόνων. Κανονικά, αν κάποιο κανάλι ή έντυπο δεν είναι υποκινούμενο θα έπρεπε αυτή την στιγμή να γράψει όλα τα σκάνδαλα τους. Από μονή Βατοπεδίου και Siemens, μέχρι Μιχάλη Λιάπη και Λίστα Λαγκάρντ... Και για να μην πολυλογώ – υπενθυμίζω ότι είχαμε κυβέρνηση ΝΔ για 54 μήνες και προκάλεσαν 45 σκάνδαλα.

Καταιγιστικές είναι οι εξελίξεις με το σκάνδαλο της Novartis και τις μίζες εκατομμυρίων, στο οποίο εμπλέκονται πολιτικά πρόσωπα, πρώην πρωθυπουργοί αρμόδιοι υπουργοί και δημοσιογράφοι. Άνθρωποι που τους εμπιστεύτηκε και τους ψήφισε ο Ελληνικός λαός και αυτοί αποδείχτηκαν πρωταθλητές του λαδώματος, της διαπλοκής, της εξαπάτησης του κράτους, της ιδιοποίησης του δημοσίου συμφέροντος, της μίζας και της διαφθοράς.

Η φαρμακευτική εταιρία Novartis, σύμφωνα με...

Περισσότερα στο nikosonline.gr