Ο ΤΟΥΡΚΟΣ ΕΙΝΑΙ ΕΧΘΡΟΣ

 

Το 'χει πει ο αποδυτηριάκιας από την πρώτη ημέρα που έπιασε στυλό στα χέρια. Της Ελλάδος εχθρός είναι ένας. Ο πρώτος, δηλαδή, και αιώνιος εχθρός είναι ο Τούρκος. Και είναι επόμενο. Θα ήταν περίργο και κόντρα στην Ιστορία να μη σκέπτεται διαρκώς ο Τούρκος πως και πότε να μας καταπιεί.

Νο1, ο Τούρκος είναι πιο ισχυρός. Πως, λοιπόν, ο εξευρωπαϊσθείς Ασιάτης πρώην βάρβαρος να ησυχάσει όταν παραμένει σταθερά μεγαλύτερο μέγεθος από τη μια και από την άλλη ο παράδεισος του Αιγαίου ανήκει στην μικρή Ελλάδα. Η οποία Ελλάδα, για να κάνουμε ταμείο, όποτε έτσι ή αλλοιώς βρέθηκε αντίπαλος της Τουρκίας δεν κέρδισε.

'Οταν λέμε ''ο Τούρκος'' ενοούμε την Τουρκία. Αφήνουμε στους μαλάκες και λοιπούς της πλάκας που μιλάνε για τον... λαό της Τουρκίας. Μόνο τα νούμερα της πολιτικής αναφέρονται στους... λαούς. Κανένας πόλεμος, κανένας τσαμπουκάς δεν αποφασίστηκε από τον.. λαό της Βρετανίας, της Αμερικής, της Γερμανίας.

Το επεισόδιο στα Ίμια μόνο έκπληξη δεν προκαλεί. Είπαμε. Μ' αυτόν τον πούστη γείτονα, που βρίσκεται σε εδάφη της αρχαίας Ελλάδος, θα είμαστε πάντα σε συναγερμό. Και επειδή είμαστε η μικρή Ελλάδα την ''ησυχία'' μας την εξασφαλίζουμε κατεβάζοντας το παντελόνι στην πλανηταρχία.

Διαβάστε ακόμα:

Η ΣΥΜΦΩΝΙΑ ΠΟΥ ΟΔΗΓΗΣΕ ΣΤΟΝ ΕΜΦΥΛΙΟ