Η ΠΙΝΑΚΙΔΑ ΤΗΣ ΝΤΡΟΠΗΣ ΣΤΗ ΒΟΥΛΗ

 

Δεν υπάρχει μεγαλύτερο ρεζιλήκι για την Ελλάδα. Στη Βουλή μέσα υπάρχει πινακίδα στην οποία αναγράφεται: «ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ ΤΟ ΚΑΤΟΥΡΗΜΑ». Φοβερά πράγματα.

Είναι, ρε, δυνατόν! Κι όμως, συμβαίνει. Και επειδή κάποιοι βουλευτές, όχι βουλευτίνες, όταν έχουν ανάγκη να ουρήσουν, δεν κάνουν τον κόπο να πάνε στην τουαλέτα, αλλά κατουράνε μέσα στο κοινοβούλιο, γι’ αυτό έχει τοποθετηθεί η σχετική ταμπέλα.

Η ξεφτύλα. Για κάτι που είναι αυτονόητο, να χρειαστεί να τοποθετείται πινακίδα. Αυτή είναι η καραξεφτύλα «ΜΗ ΦΤΥΝΕΤΕ» π.χ. «ΜΗ ΠΕΤΑΤε ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΑ», μία άλλη πινακίδα «ΜΗ ΞΕΒΡΑΚΩΝΕΣΤΕ».

Όχι, δεν υπάρχει στη Βουλή των Ελλήνων πινακίδα με την οποία γίνεται σύσταση στους βουλευτές να μην κατουράνε. Υπάρχει η άλλη πινακίδα, επίσης προσβλητική ολότελα, «ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ ΤΟ ΚΑΠΝΙΣΜΑ». Ντροπή. Μειώνει τους βουλευτές, αλλά και τους Έλληνες, όταν έχουν βουλευτές, όχι που καπνίζουν μέσα στη Βουλή, αλλά που τους το υπενθυμίζει να μην καπνίζουν μία ταμπέλα.

Αξίζει να προσθέσω και τούτο; Μόλις προ ημερών φωτορεπόρτερ τσάκωσε τον υπουργό Χρήστο Σπίρτζη να καπνίζει σε σύσκεψη εργασίας. Και τον συριζαίο βουλευτή Δημήτρη Βέλλα να φουμάρει ακριβώς κάτω από την πινακίδα στη Βουλή «ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ ΤΟ ΚΑΠΝΙΣΜΑ». Επειδή προβλέπεαιε πρόστιμο θα το πληρώσουν;

Κανονικά και το πρόστιμο θα πρέπει να πληρώσουν και να παραιτηθούν διότι γράφουν στις κάλτσες τους αποφάσεις κυβερνητικές.

Διαβάστε ακόμα:

ΑΔΙΑΛΛΑΚΤΗ ΣΤΑΣΗ ΤΑ ΣΚΟΠΙΑ, Η ΕΛΛΑΔΑ… ΔΙΑΛΛΑΚΤΙΚΗ!!!