ΔΙΑΠΛΟΚΗ ΜΕ ΤΟΝ ΛΑΟ ΤΟΥ… ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ

 


Το είπε ο Κοντονής, ο γνωστός. Ο συριζαίος που έκανε δύο χρόνια υπουργός αθλητισμού και ήρθε, είδε, έφυγε άδειο τραίνο. Μηδέν στο πηλίκον. Και επειδή δεν παρουσίασε έργο, γι’ αυτό έγινε υπουργός δικαιοσύνης. Και επειδή δύο χρόνια πάλευε να φτιάξει μια τρύπα στο νερό, γι’ αυτό έχει μούτρα να βγάζει γλώσσα.

Τι είπε ο Κοντονής; Κάνανε κάτι τσαμπουκάδες κάποιοι αλητόμαγκες γάβροι στην ομιλία Τσακαλώτου στον Πειραιά και ο επτανήσιος υπουργός είπε την μεγάλη κουβέντα. «Αφού Μητσοτάκης και Γεννηματά δεν καταδίκασαν τα επεισόδια, σημαίνει ότι αποκαλύφθηκε η διαπλοκή με τον Μαρινάκη».

Τόσο φτήνεια πουλάει η δήθεν αριστερά. Ποιος Μαρινάκης, ρε, σύντροφε; Ένα τίποτα είναι ο Μαρινάκης, ο κάθε Μαρινάκης της κάθε ομάδας. Τον γίγαντα λαό του Ολυμπιακού υπολογίζουν κόμματα και μήντια και γι’ αυτό κάνουν τουμπεκί. Και τον γίγαντα λαό του ΠΑΟΚ. Της κάθε λαοφιλούς ομάδας. Πολιτικοί και εκδότες είναι σε μόνιμη διαπλοκή με τον λαό. Με τους λαούς.

Ποιος τολμάει να τα βάλει ανοικτά με τον πολτό, που τον λένε λαό; Όποιος πει αυτό είναι σωστό, το δίκαιο, κι αυτό στρέφεται κατά του ΠΑΟΚ π.χ., θεωρείται επι τόπου αντιπαοκτζής.

Υπάρχει λαός. Δεν υπάρχει δίκαιο και σωστό. Και μπροστά στο δίκιο του λαού του Ολυμπιακού, του ΠΑΟΚ, της κάθε ομάδας, όλοι… κρύβονται. Σαν τα ποντίκια.

Διαβάστε ακόμα:

ΜΑΡΘΕΣ ΚΑΙ ΜΑΡΙΕΣ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΛΑΟΥ