ΤΣΙΠΡΑΣ- ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ ΠΑΙΖΟΥΝ ΤΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ

 

Φοβερή μονομαχία Τσίπρα - Μητσοτάκη στη Βουλή, για την οικονομία, υποτίθεται. Στην πραγματικότητα οι δύο μεγάλοι, αυτός που κυβερνά(:) κι ο άλλος που θα κυβερνήσει (:) τα είπαν χοντρά για να κερδίσουν τις εντυπώσεις, εν όψει των εκλογών. Είναι αυτό που πρώτος στην Ελλάδα είχε πει ο αποδυτηριάκιας, η ποδοσφαιροποίηση της πολιτικής.

Τι κερδίζει η ομάδα στο ποδόσφαιρο; Τους τρείς πόντους. Μια σπουδαία νίκη. Το πρωτάθλημα. Το κύπελλο. Δεν γίνεται καλύτερη η ζωή μας επειδή μια ομάδα σηκώνει την κούπα, μια άλλη πιάνει από τα τρία το μακρύτερο.

Τσακώθηκαν για μια φορά ακόμα πρωθυπουργός και αρχηγός της αντιπολίτευσης. Και λοιπόν; Ο,τι κι αν είπαν, για Ρουβίκωνα, για Μπουτάρη, για ο,τι παίζει στο μπουρδέλο, δεν έχει καμία σημασία. Είτε μίλησαν για το Game of lοve, είτε για την κυρία Κωνσταντίνα Σπυροπούλου που πετάχτηκε στην Μύκονο, είτε για τα μνημόνια είναι… ίδιας σημασίας όταν ομιλούν οι δύο κύριοι του Σύριζα και της ΝΔ.

Για το πρωτάθλημα παίζουν οι δύο κύριοι. Όπως οι Μελισσανίδης, Σαββίδης, Μαρινάκης. Να(!) όποιος κι αν το πάρει το 2019.


Διαβάστε ακόμα:

ΚΑΡΑΒΑΝΙΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΣΤΩΝ ΔΙΕΣΥΡΑΝ ΤΗ ΧΟΥΝΤΑ