ΣΚΑΝΔΑΛΟ! ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ Ο ΜΠΑΡΜΠΑΡΟΥΣΗΣ

 

Μαρμάρωσα μόλις το έμαθα. Ο κατηγορούμενος χρυσαυγίτης βουλευτής Κωνσταντίνος Μπαρμπαρούσης αφέθηκε ελεύθερος. Απίστευτο!!! Ολόκληρο το κράτος βάρεσε συναγερμό για να συλλάβει το κάθαρμα. Τα ρούχα τους έσχισαν και τις γραβάτες τους πολιτικοί και δημοσιογράφοι για τον Μπαρμπαρούση, κι είπαν κι έγραψαν τα άντερα τους. Δικαιολογημένα.

Το παλιόπαιδο ζήτησε να γίνει πραξικόπημα στρατιωτικό. Γνωστό. Και κατηγορείται για το αδίκημα προπαρασκευαστικών πράξεων εσχάτης προδοσίας. Κι όμως του έβγαλαν τις χειροπέδες και τον έστειλαν να πάει σπίτι του. Θα πάει;

Ποιοι θα έχουν τις ευθύνες αν αύριο σκάσει χούντα! Ρωτάω. Με ρωτάνε εμένα αν τα βράδια θα κοιμάμαι ήσυχος με τον Μπαρμπαρούση ελεύθερο και αδειούχο τον Κουφοντίνα.

Φοβάμαι. Και δεν είναι ντροπή. Νοιώθω ανασφάλεια. Τρέμω μήπως ο Μπαρμπαρούσης στερήσει τις πολιτικές μου ελευθερίες. Δεν με νοιάζει το μνημόνιο, ούτε ο ένφια. Αδιαφορώ και πως θα λέγονται τα Σκόπια. Μη στήσει καμιά χούντα ο Μπαρμπαρούσης είναι η αγωνία μου. Μη μας μαζέψουν άγρια μεσάνυχτα με την πυτζάμα.

Διαβάστε ακόμα:

ΜΕ ΟΥΡΑΝΟΚΑΤΕΒΑΤΗ ΑΦΟΡΜΗ