Ο ΙΒΑΝ ΑΠΕΙΛΕΙ ΝΑ ΡΙΞΕΙ ΤΗΝ... ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ

 

Το ζήσαμε κι αυτό. Από τον σύριζα έτσι κι αλλοιώς, στα ίσα και πλάγια, φωτογραφίζουν τον μέχρι χθες ''φιλοκυβερνητικό'' Ιβάν Σαββίδη ότι βρίσκεται πίσω από την ανεξαρτητοποίηση του βουλευτή του Πάνου Καμένου, Γιώργου Λαζαρίδη. Κι ότι ο ομογενής επιχειρηματίας και πρόεδρος του ΠΑΟΚ σε “συνεργασία” με τον Μαρινάκη θέλουν να ρίξουν την κυβέρνηση Σύριζα-Ανέλ των 152 μόνον βουλευτών πλέον.

Για να μην ξεχνιόμαστε. Ποιος είναι ο Λαζαρίδης που την κοπάνησε από τους Ανέλ; Ο βουλευτής που είχε ισχυριστεί πως ο Ιβάν Σαββίδης μπήκε μέσα στον αγώνα ΠΑΟΚ-ΑΕΚ αλλά... δεν είχε όπλο. Το είπε στα σοβαρά, δεν έλεγε ανέκδοτο. Ότι ο Ιβάν μπούκαρε με μπουφάν, όχι με όπλο.

Για να το πει αυτό ο έτσι Λαζαρίδης, πρέπει να είναι το νούμερο της πολιτικής. Ε, αυτό το νούμερο στήριζε τη μνημονιακή κυβέρνηση και αυτό το νούμερο τώρα την απειλεί.

Και λένε για τις εκλογές στην super league. Ότι ο Ιβάν Σαββίδης, που του φάγανε το πρωτάθλημα αυτοί του Σύριζα, τα βρήκε με τον Μαρινάκη και πήγε πάσο στον εκλεγμένο ήδη εκλεκτό του προέδρου του Ολυμπιακού. Κι αφού έβγαλαν δικό τους πρόεδρο στη διοργανώτρια του πρωταθλήματος Μαρινάκης-Σαββίδης τώρα πάνε να βγάλουν πρωθυπουργό τον Μητσοτάκη. Αυτό λέει στα σοβαρά ο μηχανισμός του Σύριζα.

Είμαστε για κλωτσές. Είτε ισχύουν όσα σαλιαρίζουν από τον σύριζα, είτε λένε πάλι παραμύθια.

Διαβάστε ακόμα:

Η ΘΡΥΛΙΚΗ ΜΠΟΥΚΑ ΚΟΜΑΝΤΟΣ ΣΤΟ ΕΝΤΕΜΠΕ