ΕΚΤΟΣ ΤΟΠΟΥ ΚΑΙ ΧΡΟΝΟΥ Η… ΖΩΗ

 

Η κυρία Ζωή Κωνσταντοπούλου δεν κάθεται καλά. Δεν ησυχάζει. Αφού δούλεψε τον ελληνικό λαό, την ελληνική κοινωνία, για 20 χρόνια, ως στέλεχος του Σύριζα, συνεχίζει την πλάκα εναντίον του... Τσίπρα. Και όποτε ανοίγει το στόμα της λέει φοβερά πράγματα. Τα οποία περνάνε στο ντούκου, βέβαια. Μόνον κάποιοι γραφικοί και απελπισμένοι να της δώσουν σημασία.

Ο μισός Σύριζα έφυγε και ο λαός δεν πήρε χαμπάρι. Στα παπάρια του κόσμου, επειδή οι συνεπείς αγωνιστές εγκατέλειψαν τον προδότη των ονείρων της αριστεράς Σύριζα. Τους έγραψε κανονικά ο κόσμος τους Λαφαζάνηδες, Στρατούληδες και σία. Όλους τους πρώην συριζαίους που αρνήθηκαν να γίνουν χειρότεροι μνημονικοί από τους πασοκονεοδημοκράτες. Ο κόσμος ανέχεται και τρώει στη μάπα τους Καρανίκες και τους Φλαμπουράρηδες του Σύριζα.

Η κυρία Ζωή Κωνσταντοπούλου, λοιπόν, μέσω της εφημερίδας The Guardian έφτασε να ζητήσει τη βοήθεια των ξένων «Για να απαλλαγούμε από το Τσίπρα και το ζόμπυ κόμμα του!» Γιατί; Επειδή ο Τσίπρας και ο Σύριζα πρόδωσαν το γενναίο «Όχι» του ελληνικού λαού και υπέγραψε το τοξικό Νο 3 μνημόνιο.

Γραφικότητες. Ποιο ''Όχι''; Ούτε ήξερε τι ψήφισε ο κόσμος στο δημοψήφισμα. Και δεν αντέδρασε καν για το δούλεμα του Τσίπρα. Ποιος λαός, ποιο «Όχι». Και ποιοι ξένοι να… βοηθήσουν τον ελληνικό λαό. Η κυρία ούτε αυτό έχει πάρει πρέφα, ότι οι ξένοι είναι με τον Τσίπρα. Με τα συμφέροντα τους είναι, δηλαδή.

Διαβάστε ακόμα:

ΕΓΩ ΔΕΝ ΘΑ ΓΙΝΩ... ΤΣΙΠΡΑΣ!