ΑΝ ΕΙΧΕ ΠΙΑΣΕΙ... ΚΟΨΙΜΟ ΤΟΝ ΤΣΙΠΡΑ...

 

Συνέντευξη τύπου έδωσε ο βεζύρης Τζαναμπέτ Τζανακόπουλος για τους 84 νεκρούς από τις φωτιές στην Αττική, και επί λέξει είπε:

- Από την πρώτη στιγμή ο πρωθυπουργός είχε δώσει εντολή να διερευνηθούν ταχύτατα και μεθοδικά όλα τα στοιχεία και να μη μείνει τίποτε αναπάντητο.

- Ο πρωθυπουργός έδωσε εντολή να διαβιβαστεί ο φάκελος των στοιχείων στις δικαστικές αρχές, καθώς και να διεξαχθεί η σημερινή συνέντευξη τύπου, προκειμένου όλα τα αποδεικτικά στοιχεία να τεθουν σε γνώση του ελληνικού λαού.

- Ο πρωθυπουργός έδωσε εντολή στον υπουργό Άμυνας, ο οποίος επικοινώνησε με σύμμαχες χώρες και ζήτησε στοιχεία από δορυφόρους όσο και από UAV προκειμένου να εξακριβωθούν με ακριβή τρόπο τα στίγματα των πρώτων εστιών φωτιάς, τόσο στην Κινέτα, όσο και στο Νταού Πεντέλης.

- Ο πρωθυπουργός είχε δώσει εντολή στον υπουργό Ψηφιακής Πολιτικής να ενεργοποιήσει το ΕΛΔΟ.

- Κατόπιν της συλλογής όλων των πληροφοριών αξιολογήθηκαν τα πρώτα στοιχεία και ο πρωθυπουργός έδωσε εντολή τα μικτά κλιμάκια της Πυροσβεστικής και του Στρατού να ελέγξουν τα σημεία.

ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑ. Το Σουλτανάτο της Ελλάδος είναι για τα σκατά. Για να ενεργοποιηθεί, να κάνει τη δουλειά του χρειάζεται τις εντολές του πασά. ΕΥΤΥΧΩΣ!!! Που ο Τσίπρας πράγματι έδωσε τις εντολές. Πόσους νεκρούς θα μετράγαμε αν ο πασάς είχε πάθει κόψιμο; Και από την επείγουσα ανάγκη του ο άνθρωπος να πήγαινε κάθε τρία λεπτά στην τουαλέτα. Σίγουρα ο Τζαναμπέτ Τζανακόπ θα έλεγε πάλι την αλήθεια. Ότι ο κρατικός μηχανισμός δεν κινήθηκε στα μέτρα των δυνατοτήτων του διότι ο έχων την εξουσία των εντολών έπαθε βαρειάς μορφής διάρροια.

Διαβάστε ακόμα:

ΟΛΟΙ ΧΕΡΙ - ΧΕΡΙ ΔΟΥΛΕΥΟΜΑΣΤΕ, ΚΑΙΓΟΜΑΣΤΕ, ΠΝΙΓΟΜΑΣΤΕ