ΤΟ ΠΙΟ ΜΕΓΑΛΟ ΣΤΑΝΤΑΡ ΣΤΙΣ ΦΩΤΙΕΣ

 

Μα, πως τα γράφουν έτσι αβασάνιστα! Ότι οι εισαγγελείς είναι αποφασισμένοι να καθίσουν στο σκαμνί και… πολιτικά πρόσωπα. Πρωθυπουργό, υπουργούς και παρατρεχάμενους τους. Δεν ξέρουν τι τους γίνεται. Κι αν ξέρουν, για να δημιουργήσουν εντυπώσεις σε βάρος της κυβέρνησης, γράφουν αυτά τα περίεργα περί ποινικής ευθύνης επώνυμων συριζαίων. Ποια είναι η αλήθεια;

Έχουν… λάθος πληροφόρηση όσοι βιάζονται να δικάσουν, για παραλείψεις, παλινωδίες και ό,τι άλλο, τους αρμόδιους κυβερνητικούς. Εγώ ως τζογαδόρος δίνω την πιο σωστή πρόβλεψη. Το πιο μεγάλο στάνταρ. Όλοι θα καθαρίσουν. Σε κανέναν, άλλωστε, δεν θα απαγγελθεί κατηγορία για τέλεση κακουργηματικών πράξεων!

Ποιοι νεκροί; Θα την πληρώσουν κάποιοι της περιφέρειας, κάποιοι από τους δήμους, από την αστυνομία, την πυροσβεστική, την πολιτική προστασία. Κανένας υπουργός, υφυπουργός, γραμματέας υπουργείου, γενικά κανένα κομματικό στέλεχος. Αυτά δεν γίνονται στις δημοκρατίες.

Έτσι και η ανεξάρτητη δικαιοσύνη στείλει στη φυλακή έναν, έστω έναν κομματικό, τότε ανοίγει ο… κύκλος με απρόβλεπτες συνέπειες. Με άλλα λόγια χάνεται η μπάλα και η κόκκινη γραμμή λες ήταν στην άμμο επάνω.

Διαβάστε ακόμα:

Ο ΑΙΩΝΙΟΣ ΑΝΑΒΛΗΤΙΚΟΣ ΕΛΛΗΝΑΣ