ΕΥΤΥΧΩΣ ΜΑΣ ΕΣΩΣΑΝ ΟΙ ΠΑΠΑΡΔΕΛΕΣ ΤΩΝ ΚΟΜΜΑΤΩΝ

 

Κάνω μια αποκάλυψη. Ρε, μιλάμε για ξεβράκωμα,όχι απλά αποκάλυψη. Θα σκίσω όλα τα εσώρουχα της. Για τέτοια αποκάλυψη. Έτσι για να γίνει αντιληπτή η μεγάλη απάτη, αυτό που λέγεται κόμμα. Κι εννοώ το κάθε κόμμα. Όλα τα κόμματα. Έχουμε και λέμε, λοιπόν.

Πάρε πράμα από την ιδρυτική διακήρυξη του κόμματος της Νέας Δημοκρατίας, στις 4 Οκτωβρίου σα σήμερα, το 1974. Το φλου! Το φλου του φλου. Όλα φλου! Πράγματα που θα τα διαβάσεις σ’ όλα τα κόμματα. Πράγματα που ισχύουν όχι μονάχα σ’ ένα κόμμα.

Συγκεκριμένα: «Η Νέα Δημοκρατία είναι η πολιτική παράταξη που ταυτίζει το Έθνος με τον Λαόν, την Πατρίδα με τους Ανθρώπους της, τη Πολιτεία με τους Πολίτες της, την Εθνική Ανεξαρτησία με την Λαϊκή Κυριαρχία, την Πρόοδο με το Κοινό Αγαθό, την Πολιτική Ελευθερία με την Έννομη Τάξη και την Κοινωνική Δικαιοσύνη».
Μπίγκο! Πες μου ένα κόμμα που δεν θέλει την πρόοδο και την κοινωνική δικαιοσύνη κι όλες αυτές τις αφηρημένες παπαριές. Την εθνική ανεξαρτησία και το συμφέρον του λαού.

Ευτυχώς που από το σωτήριον έτος 1974 υπάρχουν όλα τα κόμματα, ιδιαίτερα η Νέα Δημοκρατία και το ΠΑΣΟΚ, γιατί χωρίς αυτά, και βέβαια χωρίς την υποστήριξή όσων τους ψήφιζαν, δεν θα είχαμε σήμερα κοινωνική δικαιοσύνη και πρόοδο και μια πολιτική που να ταυτίζεται με τον λαό. Αμήν.

Διαβάστε ακόμα:

ΕΙΧΕ ΤΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΝΑ ΟΜΙΛΕΙ