ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΑΒΑΝΤΑ ΤΟΥ ΦΙΛΟΑΜΕΡΙΚΑΝΟΥ ΠΑΝΟΥ ΣΤΟΝ ΣΥΡΙΖΑ

 

Ζωντάνεψε ο Σύριζα. Ο πεθαμένος ξύπνησε. Βγήκε από τη νεκρική κάσα και δήλωσε παρών. Τι έγινε; Τον ανέστησε ο σύντροφος Πάνος Καμμένος. Αυτό θα πει αληθινός συνέταιρος πολιτικός. Εταίρος κυβερνητικός.

Ξαφνικά όλο το σύστημα Σύριζα, το ιδεολογικό, το αριστερό, το επαναστατικό, το αντιμνημονιακό, το αντιαμερικάνικο, που είχε χάσει, που είχε ξεχάσει το πολιτικό του DNA με την ανάληψη της κυβέρνησης, ήρθε στα ίσα του. Και από ένα καθεστωτικό κόμμα σε μία νύχτα έγινε πάλι ο... πρώην Σύριζα.

Τι έγινε; Το πασίγνωστο στην αγορά. Ο υπουργός άμυνας Πάνος Καμμένος κάλεσε τον συνάδελφό του των ΗΠΑ να κάνει βάσεις όπου θέλει στην Ελλάδα. Σε όποια πόλη γουστάρει. Αυτό ήταν! Οι απατεώνες συριζαίοι, οι υποκριτές ξεσηκώθηκαν εναντίον του Καμμένου.

Για ώπα. Ρε! Τι περισσότερο έκανε ο Καμμένος από τον Τσίπρα, για να μη ξεχνιόμαστε. Ο πρωθυπουργός είχε ρίξει το γλύψιμο του αιώνα στον Τράμπ και καμία πουτανίτσα, καμία μανταμίτσα του Σύριζα ένοιωσε άσχημα.

Αντί να τα βάζουν με τον Καμμένο, οφείλουν να τον ευχαριστούν για την αβάντα που τους χάρισε. Την ευκαιρία που τους έδωσε να παρουσιαστεί ο Σύριζα ως μία φωνή, όπως μέχρι τον Ιανουάριο του 2015.

Διαβάστε ακόμα:

ΓΙΑ ΤΟ ΣΚΑΝΔΑΛΟ ΕΡΤ Ο ΠΑΠΠΑΣ ΚΑΝΕΙ ΤΗΝ... ΠΑΠΙΑ