ΣΤΗΝ ΒΟΥΛΗ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΚΟΜΜΑΤΑ, ΤΣΙΡΚΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ

 

Ένας κλόουν πολιτικής, βουλευτής των Ανεξαρτήτων Ελλήνων, δεν αναφέρω όνομά του, μην του κάνουμε διαφήμιση και τον αρπάξει κάποιο άλλο τσίρκο της Βουλής, εννοώ κάποιο άλλο κόμμα, δήλωσε ξεκάθαρα:

- Θα ψηφίσω υπέρ της Συμφωνίας Τσίπρα- Ζαεφ.

Και δεν είναι μόνον ο εν λόγω κλόουν. Οι περισσότεροι από όσους βουλευτές έχουν παραμείνει στο τσίρκο που λέγεται Ανεξάρτητοι Έλληνες, έχουν αποφασίσει να αποδεχθούν τη γραμμή Ζάεφ. Την ονομασία των Σκοπίων σε «Μακεδονία».

Τσίρκο το κόμμα; Τι άλλο να πει κανείς όταν ο καθένας κάνει το νούμερο του. Τσίρκο; Χειρότερο από τσίρκο είναι το κόμμα εκείνο που ο κάθε εκλεγμένος βουλευτής κάνει του κεφαλιού του εκτός προγράμματος. Στο τσίρκο η παράσταση είναι προδιαγραμμένη. Χορευτές, θηροδαμαστές, ταχυδακτυλουργοί, κλόουν, ο καθένας πειθαρχεί στο πρόγραμμα του τσίρκου. Ακόμα, για να μη ξεχνιόμαστε, και τα άγρια θηρία, τα φερμένα από τη ζούγκλα.
Τι θα πει κόμμα; Μία ομάδα πολιτικών που συμφωνούν μεταξύ τους και εκφράζουν συγκεκριμένη ιδεολογία και έχουν ένα άλφα πρόγραμμα. Και όποιος ψηφίζει το κόμμα μαζί με τη ψήφο του, από την τσέπη του, το στηρίζει και οικονομικά. Μην το λησμονούμε. Οι Ανελ π.χ. πληρώνονται από τον μαλάκα, ένας είναι ο μαλάκας, ο λαός, για να είναι πολιτικά αυτοί που προεκλογικά είπαν ότι θα είναι.

Όταν, λοιπόν, εκλεγονται βουλευτές γιατί έχουν δημόσια τοποθετηθεί κατά της «ελληνοποίησης» ονοματικά ενός άλλου κράτους, και την κάνουν γυριστή, τότε τι σημαίνει αυτό; Ότι το κόμμα τους δεν είναι απλά τσίρκο, αλλά μία συμμορία που εκτελεί συμβόλαια.


Διαβάστε ακόμα:

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟΤΗΤΑ ΒΡΕΤΑΝΙΚΗ Η ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΤΟ ΜΑΚΡΥ ΧΕΡΙ ΣΤΑΛΙΝ