ΑΝΤΙΔΡΑΣΗ… ΠΕΖΟΔΡΟΜΙΑΚΗ ΣΤΗ ΔΟΛΟΦΟΝΙΑ

 

Η επίσημη Αλβανία δολοφόνησε 35χρονο Βορειοηπειρώτη γιατί, λέει, ήταν… προκλητικός, γιατί σήκωσε την ελληνική σημαία στο χωριό του. Δεν χρειάζεται… καταγγελίες με τα λόγια αυτό που διέπραξαν οι ειδικές δυνάμεις της Αλβανίας, μιας χώρας που περισσότερο μοιάζει με εγκληματική οργάνωση.

Αμάν πια! Δεν λέει κανείς να δοθεί απάντηση με βία. Μια στρατιωτική ή τρομοκρατική ενέργεια. Όχι, όμως, με πεζοδρομιακού τύπου αντίδραση, όπως η συγκέντρωση… διαμαρτυρίας έξω από την αλβανική πρεσβεία των Αθηνών (φώτο) και το αλβανικό προξενείο της Θεσσαλονίκης.

Ο δολοφονηθείς Κωνσταντίνος Κατσίφας είναι Έλληνας ήρωας. Σαν κι αυτούς του αλβανικού μετώπου τον Οκτώβριο του 1940. Οι δυο σφαίρες στο κορμί του Βοειοηπειρώτη αποτελούν πράξη εχθρική κατά της Ελλάδος. Κατά των Ελλήνων. Αντιληπτό το πώς αντιδρά σε τέτοιες περιπτώσεις ο ισχυρός, δηλαδή η Ελλάδα, απέναντι στην πρόκληση του μικρότερου μεγέθους, της Αλβανίας.

Επαναλαμβάνω, όχι βία. Μια σειρά ''μέτρων'' μπαίνουν σε εφαρμογή προκειμένου να έρθει στα κυβικά του το κράτος-συμμορία, μετά το έγκλημα που τόλμησε. Διαδηλώσεις και συνθήματα στους τοίχους απλά φανερώνουν ΑΔΥΝΑΜΙΑ της Ελλάδος, ανικανότητα της απαραίτητης επίδειξης ισχύος, αλλά και την άνευ αξίας… ευαισθησία κάποιων ''πολιτικοποιημένων'' συμπολιτών.

Διαβάστε ακόμα:

ΠΙΣΤΟΥΣ ΙΔΕΟΛΟΓΟΥΣ ΕΧΕΙ ΠΑΝΤΑ ΚΑΙ Ο ΦΑΣΙΣΜΟΣ