Η ΠΙΟ ΑΝΕΥΘΥΝΗ ΕΝΕΡΓΕΙΑ ΤΩΝ ΚΟΜΜΑΤΩΝ

 

Από τη ΝΔ λένε ότι ο Κώστας Μπακογιάννης θα είναι πετυχημένος δήμαρχος Αθηναίων. Πώς το ξέρουν; Αυτά γίνονται μόνο στα πρωτοσέλιδα των αθλητικών εφημερίδων όταν η ομαδάρα τους κάνει μεταγραφή . Πήραμε τον παιχταρά.

Κι αν αποδεχθεί ότι ο παικταράς είναι για να πάει απ’ εκεί που ήρθε, τότε η ΠΑΕ τον διώχνει. Αν ο δήμαρχος που προτείνει το κόμμα προκύψει μάπα το καρπούζι, θα τον αποσύρουν; Σε καμία περίπτωση.

Η πιο κραυγαλέα απόδειξη ότι το κόμμα στην Ελλάδα, ΟΛΑ τα κόμματα, ενεργούν εντελώς ανεύθυνα, είναι το… χρίσμα. Κατεβάζουν υποψήφιους δημάρχους για τους οποίους δεν έχουν την παραμικρή ευθύνη. Αν αυτοί αποδεχθούν κλέφτες. Απατεώνες. Ανίκανοι.

Κανένα κόμμα, ποτέ των ποτών, δεν ήταν υπόλογο για κανένα εκλεγμένο δήμαρχο τον οποίο είχε χρίσει υποψήφιο. Ούτε, άλλωστε, τον ελέγχει την περίοδο της θητείας του. Αν δημαρχεύει προς όφελος των δημοτών.

Το μόνο που κάνει το κόμμα, το κάθε κόμμα, είναι να πανηγυρίσει τη νίκη. Να κερδίσει στην κάλπη ο χρισμένος και να βγει νικητής μαζί και ο πρόεδρος του κόμματος.

Διαβάστε ακόμα:

ΜΕ ΡΩΣΙΚΑ ΡΟΥΒΛΙΑ Η ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΣΤΗΝ... ΒΟΥΛΓΑΡΙΑ