ΔΕΝ ΔΙΚΑΙΟΥΤΑΙ ΝΑ ΟΜΙΛΕΙ Ο… ΠΡΩΗΝ

 

Ήταν στο ΠΑΣΟΚ, έφυγε μόνος του ή τον διώξανε από τον ΠΑΣΟΚ, τα χώνει στο ΠΑΣΟΚ. Τι είναι αυτό;

Άλλος ήταν στον Σύριζα, μας ζάλισε τον έρωτα σε αμέτρητες εκπομπές για την αναγκαιότητα του Σύριζα, φεύγει από τον Σύριζα, και κάνει… κριτική στον Σύριζα. Τι είναι αυτό;

Το έργο έχει παιχθεί από πολλούς. Ο κύριος καθηγητής Συνταγματικού Δικαίου σύντροφος Κώστας Χρυσόγονος δεν είναι ο μοναδικός. Που εγκαταλείπει το κόμμα του αηδιασμένος κι αμέσως κάνει επιθέσεις στον αρχηγό, στον Τσίπρα, με χαρακτηρισμούς ολότελα μειωτικούς.

Καμία σημασία δεν έχει αν ο εκ Σερρών 57χρονος ευρωβουλευτής με τη φανέλα του Σύριζα εκλεγμένος έχει δίκαιο. Τα λέει ωραία. Εκείνο που έχει σημασία είναι, λέω εγώ, ότι δεν έχει το δικαίωμα να ομιλεί. Να κατακρίνει τον Σύριζα.

Μόνο για ένα έχει δικαίωμα ο κάθε Χρυσόγονος. Να απολογείται. Να ζητάει συγγνώμην και να αποχωρεί της πολιτικής. Επειδή έκανε το λάθος να υπηρετήσει ένα κόμμα, να προπαγανδίζει για ένα κόμμα το οποίο στην συνέχεια το αρνείται. Το καταδικάζει.

Ο Σύριζα είναι αυτός είναι. Που ήταν. Και ήταν επόμενο να γίνει αυτός που έγινε. Το ξέρανε και οι πέτρες αυτό. Είναι ανάξιος να σχολιάζει σήμερα ο κάθε Χρυσόγονος την πολιτική απάτη του Σύριζα αφού, να βράσω τα διπλώματα του, δεν είχε αντιληφθεί ότι η παρέα του Τσίπρα και θα καπέλωνε το κόμμα και θα εξελισσόταν σ’ αυτήν την παρωδία της αριστεράς.

Διαβάστε ακόμα:

Ο ΕΝΑΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΤΡΕΙΣ ΝΙΚΗΤΕΣ