ΜΗ ΞΕΧΝΑΜΕ ΤΟ ΒΡΩΜΙΚΟ ΠΑΣΟΚ

 

Μας είχαν ζαλίσει τον έρωτα πολιτικοί και δημοσιογράφοι για το «Βρώμικο ‘89». Δεν το ξεχνάνε. Ότι, δηλαδή, ΝΔ και Συνασπισμός (η συνέχεια του οποίου είναι ο Σύριζα) τακίμιασαν και συγκυβέρνησαν για να σπιλώσουνς το έντιμο ΠΑΣΟΚ. Να του αποδώσουν ευθύνες για το σκάνδαλο Κοσκωτά. Μέχρι που είχε κληθεί κατηγορούμενος ο Ανδρέας Παπανδρέου στο Ειδικό Δικαστήριο.

Να ‘τανε μόνο το σκάνδαλο Κοσκωτάς. Ένα σωρό σκάνδαλα έγιναν με την ευθύνη και την... πρωτοβουλία του πρωτοκλασάτων του πιο διεφθαρμένου κόμματος στην πολιτική Ιστορία της Ελλάδος. Του ΠΑΣΟΚ, το οποίο σήμερα έχουν... κρύψει οι ίδιοι οι πασοκατζήδες!

Που είναι το ΠΑΣΟΚ; Δεν το αναφέρουν καν! Είναι τόσο αμαρτωλό το ΠΑΣΟΚ που δεν θέλουν να τα ακούνε οι ίδιοι. Μέχρι που το έσβησαν από το χάρτη. Το λένε Κίνημα Αλλαγής (ΚΙΝΑΛ) το «Σοσιαλιστικό Κίνημα» (ΠΑΣΟΚ)

Κι έχεις την κυρία πρόεδρο Φώφη Γεννηματά να μιλάει για το ''Βρώμικο 18''. Ότι κυβέρνηση, δικαιοσύνη και σία θέλουν να βρωμίσουν το... πρώην κόμμα της και το 2018. Το οποίο δεν φταίει και για τις μίζες, τις αρπαχτές και για την χρεοκοπία της χώρας.

Φοβερό. Να είναι κυβέρνηση 20 χρόνια το ΠΑΣΟΚ, από το 1981 μέχρι το 2011, και να παριστάνει το θύμα.

Διαβάστε ακόμα:

Η ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΕΙΡΗΝΗ ΠΑΙΧΤΗΚΕ ΣΤΑ... ΜΠΟΥΤΙΑ ΒΙΖΙΤΑΣ