ΤΙ ΚΑΝΕΙΣ ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΕ… ΝΤΟΥΒΑΡΙ;

 

Γιατί παίζει σήμερα η ΝΔ; Αν δεν έχεις τη σωστή απάντηση, αγαπητέ που με διαβάζεις, μου κάνεις δύσκολη τη ζωή.

Γιατί η ΝΔ είναι στάνταρ να κερδίσει στις εκλογές και το ΠΑΣΟΚ που ντύθηκε αποκριάτικα ΚΙΝΑΛ είναι στην ουρά; Ίδιο πράμα είναι τα δύο κόμματα. Μην τσακωθούμε ποιο από τα δύο έχει τη μεγαλύτερη ευθύνη που άνοιξαν την πόρτα στην… αριστερά.

Αυτά τα σάπια που σαλιαρίζουν οι συριζαίοι, ότι ο λαός ανακάλυψε την… αριστερά. Ο Σύριζα έχει γίνει κυβέρνηση διότι οι άλλοι τα έκαναν σκατά. Και η ΝΔ είναι πρώτο τραπέζι πίστα διότι κάποιο κόμμα έχει ανάγκη ο… λαός για να ξαναποστείλει τον Σύριζα. Διάλεξε τη ΝΔ κι όχι το ΠΑΣΟΚ, διότι θεωρεί περισσότερο ένοχο το ''κίνημα'' του μακαρίτη Αντρέα.

Να, η απάντηση γιατί παίζει σήμερα η ΝΔ. Όχι γιατί της αξίζει να κυβερνήσει. Όχι γιατί δεν έχει κι αυτή χεσμένη τη φωλιά της.. Αν είχε φτιαχτεί ένα άλλο κόμμα, με άφθαρτα και δυνατά ονόματα, όχι τις πολυμεταχειρισμένες πατσαβούρες της πιάτσας, και τη ΝΔ θα την έστελνε ο λαός για…, άσε δεν το γράφω.

Ένα κόμμα νέο που δεν θα μιλούσε για δημοκρατία και λαό, για αριστερά και δεξιά, και οοοόλη την κομματική πιάτσα θα την είχε για το καζανάκι.

Γιατί δεν γεννήθηκε αυτό το ελληνικό, το πατριωτικό κόμμα με τεχνοκράτες και σωστά μυαλά; Με στόχο να δώσει αξιοπιστία σε μία χώρα, που δεν γνώρισε από το 1821 και δώθε; Και να αρχίσει να εκπαιδεύει τους Έλληνες να στηρίζονται στα πόδια τους, όχι στους μπινέδες τους ξένους, ούτε στην υπερφορολόγηση και τα κοινωνικά επιδόματα. Γιατί;

Είμαστε σχεδόν απόλυτα δεμένοι μ’ αυτό που λέγεται «ξένος παράγοντας». Σε ντουβάρι θα έπεφτε και το νέο κόμμα, καμία, μα καμία σχέση με ό,τι υπάρχει.

«Αυτά είναι…» θα έλεγαν οι ξένοι στην πρώτη κουβέντα και στη δεύτερη… «Αυτά θα κάνετε, διαφορετικά…». Έτσι είναι; Παπάρια είναι έτσι. Έτσι είναι με πρωθυπουργούς καρπαζοεισπράκτορες. Με πρωθυπουργό μέγεθος το νταραβέρι γίνεται σ’ άλλη βάση.

Διαβάστε ακόμα:

ΕΙΜΑΣΤΕ ΣΤΟ 2020, ΟΧΙ ΤΟ 1960