ΤΗ ΜΙΣΗ ΑΛΗΘΕΙΑ ΓΙΑ ΣΥΡΙΖΑ Ο ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ

 

Οι μισοί σχεδόν υπουργοί στην κυβέρνηση του Σύριζα ήταν πρώην ΠΑΣΟΚ. Επίσης, αρκετοί βουλευτές του Σύριζα προέρχονται από το ΠΑΣΟΚ. Πώς, λοιπόν, ο Τσίπρας ισχυρίζεται ότι το ΠΑΣΟΚ, αλλά και η ΝΔ εκπροσωπούν ''το παλιό πολιτικό σύστημα''; Και τι μαλακίες είναι αυτές, που σαλιαρίζει ο Σύριζα, ότι είναι το… νέο, το άλλο, το διαφορετικό.

Και επειδή ο σύριζας μας έχει ζαλίσει τον έρωτα ότι είναι αριστερά, ότι δεν έχει σχέση με τα προηγούμενα κόμματα, ο Μητσοτάκης της ΝΔ έδωσε λίστα, με φωτογραφίες και ονόματα. Να, ποιοι ήταν με το ΠΑΣΟΚ χθες, να, που σήμερα είναι στην κυβέρνηση και στην κοινοβουλευτική ομάδα του Σύριζα.

Μέχρι εδώ είναι ο Μητσοτάκης. Μέχρι εδώ, δηλαδή, είναι φτάνει η πολιτική σκέψη της ΝΔ. Δεν πάει παραπέρα. Στην ουσία του πράγματος.

Παίρνει το λόγο ο αποδυτηριάκιας. Ο Τσίπρας δεν ήταν ποτέ ΠΑΣΟΚ. Και λοιπόν; Ούτε ο Παππάς. Δεν πέρασε ποτέ από το ΠΑΣΟΚ ο Δραγασάκης, ο Τσακαλώτος και ο Σκουρλέτης. Και λοιπόν;

Αυτό έπρεπε να πει ο Μητσοτάκης. «Και λοιπόν!». Τι σημασία έχει αν ο μισός σύριζας δεν έχει σχέση με το ΠΑΣΟΚ, όταν στην πράξη κυκλοφορεί με πολιτική συμπεριφορά όπως το ΠΑΣΟΚ. Και η ΝΔ.

Αυτό έχει σημασία. Ότι ο Σύριζα είναι η συνέχεια του ΠΑΣΟΚ και της ΝΔ.

Διαβάστε ακόμα:

ΤΟΥΣ ΠΑΤΗΣΕ ΤΟ ΤΡΑΙΝΟ, ΤΟΥΣ TEDDY- BOYS