ΔΗΜΑΡΧΟΙ ΑΠΟ ΤΟΝ… ΠΑΓΚΟ ΤΟΥ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ

 

Ντροπή. Να είναι αριστερός ο υποψήφιος δήμαρχος, να είναι και διακεκριμένος επιστήμων, και να δηλώνει… Ολυμπιακός. Η απόλυτη απαξίωση από τον ίδιον της όποιας προσωπικότητας του. Να βάζει στο λογαριασμό της «στράτευσης» του για το καλό του Πειραιά, κοντά στα επαγγελματικά του προσόντα και το πολιτικοποιημένο παρελθόν του, την… ιδέα Ολυμπιακός. Το οπαδιλήκι του με τον Ολυμπιακό.

Νίκος Μπελαβίλας, η επιλογή του Σύριζα στις δημοτικές εκλογές. Αρχικά το επιτελείο του Τσίπρα προόριζε τον σύντροφο Μπαλαβίλα για υποψήφιο δήμαρχο Αθηνών, κόντρα στον Μπακογιάννη της ΝΔ. Τελικά, το κόμμα της πρώτης φοράς αριστεράς του έδωσε φανέλα ερυθρόλευκη για να αντιμετωπίσει τον Μαρινάκη.

Ντροπή. Να θέλουν να γίνουν δήμαρχοι στο λιμάνι με την ευλογία των γάβρων. Ακόμα και οι μαϊμού αριστεροί. Έτσι πάει. Για να γίνει δήμαρχος κάποιος στον Πειραιά θα περάσει από τον πάγκο του Ολυμπιακού. Να γίνει, δηλαδή, αποδεκτός από τον λαό του Ολυμπιακού.

Ο υποψήφιος του Σύριζα παρουσιάστηκε δήθεν ποδοσφαιρόφιλος παλαιάς κοπής. Ρομαντικός οπαδός, δηλαδή.. Είναι, λέει, της γενιάς Ρομαίν Αργερούδη και Νίκου Γιούτσου. Είναι δυνατόν, εν έτει 2018, αριστερός άνθρωπος όπως ο Μπελαβίλας να κατηγορεί τον Μαρινάκη γιατί ενεργεί... επιχειρηματικά στον Ολυμπιακό;
Παραμύθι ο Μαρινάκης ότι η σχέση του με την ΠΑΕ είναι… οπαδική, παραμύθι και ο δηλωθείς συριζαίος ότι ο όποιος μεγαλομέτοχος πρέπει να ενεργεί όπως ο... οπαδός της εξέδρας. Τρακόσα χρόνια πίσω.

Διαβάστε ακόμα:

Ο ΚΑΡΑΝΙΚΑΣ ΤΟ ‘ΡΙΞΕ ΣΤΗ… ΖΩΓΡΑΦΙΚΗ