«ΜΥΣΤΙΚΟΣΥΜΒΟΥΛΟΣ» ΑΛΛΑ ΚΑΘΑΡΟΣ

 

Γράφουνε και ξαναγράφουμε για τον «Μανώλη του Παππά». Τον κύριο Πετσίτη που από γκαρσόνι έγινε άνθρωπος του Μαξίμου, στα μέσα και τα έξω, με κονομησίες τρελές. Μπουζουκιές με σκαφάτους κι άλλα καπιταλιστικά και παρακμιακά, που δεν αρμόζουν, λέει, σε αριστερούς.

Και τι βγαίνει απ’ αυτή την ιστορία; Τίποτα. Έχουν να μας πουν κάτι το βαρύ και συγκεκριμένο όλοι αυτοί που γράφουν και ξαναγράφουν τούτες τις ημέρες για τον ''μυστικοσύμβουλο των Τσίπρα, Παππά'';

Τι μπορεί να 'ναι το βαρύ και αμαρτωλό; Μόνον ένα αξίζει να μας αποκαλύψουν. Ότι ο εν λόγω Μανώλης Πετσίτης, ο από το πουθενά, που σήμερα κόβει και ράβει, κάνει, έκανε νταραβέρια ανομολόγητα με επιχειρηματίες κι άλλους ύποπτους αφορολόγητους του «παλαιού πολιτικού συστήματος»

Επειδή, λοιπόν, είναι απίθανο άτομο εκ δεξιών ή εξ αριστερών του Τσίπρα να κάνει τέτοιες βρωμοδουλειές, όπως συνέβαινε μ’ άλλους αγωνιστές του λαού, πρωθυπουργούς και υπουργούς του «προηγούμενου πολιτικού συστήματος», δεν υπάρχει θέμα. Και πως το ξέρεις, ρε, αποδυτηριάκια, ότι ο Τσίπρας και ο Παππάς είναι πεντακάθαροι και δεν κάνουν αλεπουδιάρικες μπίζνες; Βάζω στο λογαριασμό πως και οι δυο μοιάζουν να έχουν κατέβει από το Άγιον Όρος.

Διαβάστε ακόμα:

ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗ, Η ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΤΩΝ ΠΟΙΗΤΑΔΩΝ