ΤΟ «ΝΑΙ» ΤΟΥ GEORGE ΤΑ ΕΙΠΕ ΟΛΑ!!!

 

Εδώ τελειώνεις. Δεν χρειάζεται τίποτα άλλο για να… καταλάβεις γιατί η σημερινή κυβέρνηση ανέλαβε να λύσει το θέμα των Σκοπίων. Ο Γιώργος Παπανδρέου δήλωσε ότι θα ψηφίσει τη συμφωνία Τσίπρα- Ζάεφ, Ε, αφού και ο ΓΑΠ είναι με τις Πρέσπες, τα πάντα όλα… εξηγήθηκαν. Δεν μένει καμία απορία.

Ο Γιώργος δεν είναι με τον Τσίπρα. Είναι μ’ αυτούς που έβαλαν τον συριζαίο να τα βρει με τον Ζάεφ. Ο άνθρωπος που οφείλει να κυκλοφορεί ως κατηγορούμενος, λέω για τον George, παραδίδει μαθήματα ηθικής και δίνει συμβουλές εθνικής συμφιλίωσης. Μιλάμε για τέρατα.

Το κόμμα του, αυτό το καφενείο ΚΙΝΑΛ, είναι ενάντια στη Συμφωνία των Πρεσπών. Και ο γιoς του Ανδρέα είναι υπέρ της συμφωνίας. Αυτό δεν είναι το χειρώτερο.

Για να μην υπάρχει εθνικός διχασμός να πάμε πάσο στις Πρέσπες, λέει ο πρωθυπουργός του μνημονίου. Ο άνθρωπος που έβαλε την Ελλάδα στα μνημόνια χωρίς να ρωτήσει κανέναν. Νταηλίκι. Κι όμως, παριστάνει τον πολιτικό της… δημοκρατικής παράταξης. Ούτε οι υπουργοί του ΠΑΣΟΚ δεν είχαν πάρει πρέφα τη συμφωνία του τότε πρωθυπουργού με το ΔΝΤ. Τόσο... δημοκρατικά ενήργησε ο της... δημοκρατικής παράταξης αρχηγός του ΠΑΣΟΚ.

Να μην γίνει εθνικός διχασμός, λέει ο Παπανδρέου. Σύμφωνοι! Όλοι ενάντια στη Συμφωνία των Πρεσπών. Έτσι θα διασφαλιστεί η εθνική ομοψυχία.

Διαβάστε ακόμα:

ΜΟΝΑΧΑ ΟΙ ΚΥΝΗΓΟΙ ΒΑΡΑΝΕ ΤΙΣ ΤΣΙΧΛΕΣ