Η ΧΟΝΤΡΗ ΠΛΑΚΑ ΜΕ ΤΟΝ ΠΑΠΑΧΡΙΣΤΟΠΟΥΛΟ

 

Ένας τίποτας. Ο τίποτας. Ο κύριος Παπαχριστόπουλος, εκλεγείς βουλευτής με τη βαρειά φανέλα των Ανελ. Ο πολιτικός που είναι η δεν είναι, το ίδιο και το αυτό. Που δεν χάνει την ευκαιρία, σε ραδιόφωνα και κανάλια, να αμολάει περήφανα στον αέρα την ηθική του. Τις αρχές του. Το νταηλίκι του. Την και γαμώ συνέπεια του. Ο τίποτας. Ο απόλυτα τίποτας.

Αδιάφορο ότι ο κύριος Παπαχριστόπουλος με την ακεραιότητα του και τη δυναμική του έχει περάσει απ’ όλα σχεδόν τα κόμματα. Άλλο είναι εκείνο που αξίζει κανείς να σταθεί. Η Ελλάδα ασχολείται με τον κύριο Παπαχριστόπουλο. Τον κύριο τίποτα. Τον κύριο μηδέν.

Εθνική κατάντια. Που την τρώμε κατάμουτρα. Δημοσιογράφοι, σχολιαστές και αναλυτές, ρεπόρτερ και ανταποκριτές κρέμονται από τα χείλη του ανύπαρκτου Παπαχριστόπουλου. Θα παραιτηθεί; Παραιτήθηκε; Τελικά είπε ότι θα παραδώσει την έδρα, αλλά το ανέβαλε.

Αυτή είναι η εθνική κατάντια. Τα ΜΜΕ, σοβαρά, σοβαροφανή, της πλάκας, όλα επί ουσίας κάνουν πλάκα με τον Παπαχριστόπουλο. Ή τους κάνει πλάκα ο 71χρονος δερματολόγος Παπαχριστόπουλος.

Πόσο θα ‘θελε να μην παραιτηθεί.

Διαβάστε ακόμα:

ΜΕ ΜΑΡΙΝΑΚΗ Ο… ΤΣΙΠΡΑΣ ΜΕΧΡΙ ΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ