ΜΕ ΠΟΣΑ ΛΕΦΤΑ ΤΗΝ ΘΕΟΔΩΡΑ

 

Και ψάχνεται ο φουκαράς ο ψηφοφόρος τι να ψηφίσει όταν έρθει η ευλογημένη ώρα να γίνουν οι εκλογές. Νέα Δημοκρατία η πάλι Τσίπρα. Μήπως κάνει μαλακία αν το ρίξω στο Λεβέντη ή τον άλλον του λεβέντη, τον Θεοδωράκη. Στη Χρυσή Αυγή, την Ανταρσύα, το ΚΚΕ. Είναι και ο Καμμένος, και ο Λαφαζάνης.

Φουκαράς, βέβαια, ο ψηφοφόρος, ο έχων το δικαίωμα του εκλέγειν, διότι πολύ το βασανίζει τι να αποφασίσει, ώστε να πιάσει τόπο η ψήφος. Μην πάει στράφι. Έλα, όμως, που έτσι που παραξεφτυλίστηκε το έργο, την σήμερα ημέραν άλλο κόμμα ψηφίζει, άλλη κυβέρνηση βγαίνει. Τον βουλευτή τον τάδε κόμματος ψηφίζει, κι αυτός στη συνέχεια φοράει τη φανέλα αλλού κόμματος.

- Είχα προτάσεις, και από την ΝΔ, και από το Κινάλ και από το Σύριζα.

Το είπε η κυρία Θεοδώρα η Μεγαλοοικονόμου που βγήκε με τον Λεβέντη. Φοβερά πράγματα. Πήρε μεταγραφή στον Σύριζα η κυρά- Θεοδώρα, παράτησε το κόμμα της, την Ένωση Κεντρώων, και ο αρχηγός, ο λεβέντης Λεβέντης όταν έμαθε ότι θέλει να παραιτηθεί, να παραδώσει την έδρα της, μετά την ανεξαρτητοποίηση της, την θερμοπαρακάλεσε:

-Μωρέ, Θεοδώρα, σε ικετεύω, μην παραιτηθείς από βουλευτίνα, διότι τη θέση σου θα την καταλάβει ο επιλαχών Καλλιανός, που ήδη προσχώρησε στην ΝΔ.

Ο επαγγελματίας ποδοσφαιριστής δεν έχει πρόβλημα να επιλέξει Ολυμπιακό ή ΑΕΚ, ΠΑΟΚ ή Λάρισα και Ξάνθη, αρκεί να ικανοποιείται οικονομικά. Το τι πιστεύει πολιτικά, ιδεολογικά η κάθε κυρά Θεοδώρα, σήμερα είναι αδιάφορο για τον Τσίπρα και την Φώφη και τον Μητσοτάκη. Της έκαναν πρόταση για να ενισχύσουν το ρόστερ. Με πόσα λεφτά;

Δεν θα φάνε. Η Θεοδώρα δεν είναι ωραία, ούτε νέα, αλλά απειλεί πως θα κάνει δικό της κόμμα.

Διαβάστε ακόμα:

ΕΤΣΙ ΘΑ ΨΗΦΙΣΕΙ ΠΑΛΙ Ο ΕΛΛΗΝΑΣ!