ΠΟΙΟΣ ΜΙΛΑΕΙ ΓΙΑ ΤΖΙΧΑΝΤΙΣΤΕΣ ΣΤΑ ΣΚΟΠΙΑ

 

Εγώ ξέρω πως δεν.. ξέρω τίποτα για τζιχαντιστές στα Σκόπια. Αυτό είναι το ένα. Το άλλο είναι πως δεν μασάω όσα επίσημα και ανεπίσημα υποστηρίζουν τα αφεντικά του πλανήτη. Αυτά κατ' αρχήν σχετικά με το προετοιμαζόμενο τρομοκρατικό χτύπημα του ισλαμικού κράτους στη φίλη και σύμμαχο χώρα των Σκοπίων. Το οποίο, λένε, το προλάβανε.

Βασικό. Ακούς, διαβάζεις, δεν χάφτεις. Γιατί δεν ξέρεις με ποια σκοπιμότητα βγαίνουν στον αέρα αυτά τα σάπια ή και πραγματικά. Εδώ και 150 χρόνια τουλάχιστον η ''πληροφόρηση'', σε επιστημονική βάση, έχει εξελιχθεί σε υπερόπλο, προκειμένου να εξυπηρετεί σχέδια του σήμερα και του αύριο.

Κατά τύχη διάβασα, πριν από λίγους μήνες, σε ''ψαγμένη'' ιστοσελίδα της Βουλγαρίας ότι τα παλιόπαιδα του ΙΣΙΣ έχουν αμολύσει δικούς τους σε Αλβανία, Σερβία, Βουλγαρία και σία διότι, λέει, τους ενδιαφέρει να κάνουν παιχνίδι στα Βαλκάνια. Και στρατηγικά να υπονομεύσουν τον χριστιανισμό και να προωθήσουν τον μουσουλμανισμό στα μέτρα τους. Γιατί δεν είναι ένας ο μουσουλμανισμός.

Και οι ΗΠΑ, λέει, που τα ξέρουν όλα και δεν ξοδεύονται τζάμπα σε δις για να έχει γατίσιες μυστικές υπηρεσίες, ενημέρωσαν τα Σκόπια που τα κατάφεραν να εξαρθρώσουν το τζιχαντικό σχέδιο αποσταθεροποίησης στη γειτονική μας χώρα. Είπαμε. Ακούμε, διαβάζουμε, αλλά κάνουμε τον μαλάκα. Ότι είμαστε από χωριό. Δεν λέμε τι παιχνίδι γίνεται. Πως να το πούμε, αφού εμείς οι άσχετοι δεν ξέρουμε τίποτα.

Διαβάστε ακόμα:

ΠΑΕΙ ΣΤΟ ΡΑΝΤΕΒΟΥ ΕΝΩ ΞΕΡΕΙ ΠΩΣ ΠΑΛΙ ΘΑ ΤΟΝ ΣΤΗΣΟΥΝ!