ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΜΙΛΑΕΙ Ο ΤΣΙΠΡΑΣ, ΟΧΙ... ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΑ

 

Ο Μητσοτάκης δεν πουλάει πνεύμα όταν ζητάει εξηγήσεις από τον Τσίπρα. Επειδή το BBC, όχι κάποιο κανάλι από τα σκουπίδια και του περιθωρίου, υποστήριξε πώς στην Ελλάδα η… «μακεδονική μειονότητα»… υποφέρει. Τι λένε οι άνθρωποι! Και σε ποιόν τα λένε!

Επανέρχομαι στον πρόεδρο της ΝΔ. Να δώσει, λέει, εξηγήσεις ο Τσίπρας για το… ρεπορτάζ του BBC. Ότι ευτυχώς που έγινε η Συμφωνία των Πρεσπών, που σιωπηρά αναγνωρίζει πλέον την μακεδονική μειονότητα και την μακεδονική εθνότητα και την μακεδονική γλώσσα. Το BBC τα λέει αυτά. Το κρατικό της Αγγλίας. Φοβερά πράγματα. Και ο Κυριάκος ζητάει εξηγήσεις από τον Τσίπρα. Θέατρο η δουλειά.

Τι να μας πει ο Τσίπρας. Του είπανε απ’ έξω να υπογράψει ένα κωλόχαρτο με κάποιον Ζάεφ και το έκανε για το καλό της «μακεδονικής μειονότητας». Πέραν τούτου δεν γνωρίζει ο συριζαίος.

Ούτε στο πρόγραμμα του Σύριζα ήταν να… αποκατασταθεί η «μειονότητα των Μακεδόνων», ούτε ο Τσίπρας είχε πει ποτέ κάτι σχετικό προεκλογικά.

Αυτό που λένε οι συριζαίοι είναι η γνωστή κασέτα. Ακροδεξιοί, εθνικιστές είναι όσοι διαφωνούν με την Συμφωνία των Πρεσπών. Η κασέτα του φασισμού. Όσοι διαφωνούν με τους αυτοαποκαλούμενους αριστερούς είναι αντικομουνιστές. Όπως παλιά ήταν κομουνιστές όσοι διαφωνούσαν με τους χαρακτηριζόμενους δεξιούς. Η κασέτα του φασισμού.

Διαβάστε ακόμα:

ΠΡΟΛΕΤΑΡΙΟΙ, ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΧΩΡΩΝ, ΕΝΩΘΕΙΤΕ!