ΝΑ ΞΕΡΕΙ ΣΕ ΠΟΙΟΝ ΘΑ ΠΟΥΛΗΣΕΙ ΤΟ… ΟΝΟΜΑ ΤΟΥ

 

Κάνει μπαμ ότι είναι τρελό. Κι όμως δεν είναι. Δεν έχει ξαναγίνει. Ναι, είναι πρωτοφανές, αλλά δεν σημαίνει πως είναι 3Π, παράλογο, παλαβό, προκλητικό.

Τέλος πάντων, πρόκειται περί μιας απίστευτης ιστορίας, που εγώ χωρίς δεύτερη κουβέντα την θεωρώ πραγματική, διότι την υπογράφει σε ρεπορτάζ σοβαρός δημοσιογράφος. Ο πολιτικός συντάκτης κύριος Βασίλης Σκουρής.

Στο ψαχνό. Ο ευρωβουλευτής του Σύριζα από το 2014 συνταγματολόγος Κώστας Χρυσόγονος (1961) που δεν θέλει ούτε καλημέρα με τον Τσίπρα, πρότεινε στην Φώφη Γεννηματά τον… κύριο Κώστα Σόμμερ (1975), γνωστό ηθοποιό. Ο Χρυσόγονος, ένας ακόμα πρώην τελάλης του Σύριζα που πήρε πρέφα το παραμύθι της πρώτης φοράς αριστεράς, όταν πληροφορήθηκε την επιθυμία του ηθοποιού να κάνει μια αρπαχτή στην πολιτική, μίλησε σχετικώς στην αρχηγίνα του Κινάλ.

Η κυρία Φώφη (1964) βρήκε καλή την περίπτωση Σόμμερ, δηλαδή ότι το παιδί έχει μπάνικη φάτσα, διαθέτει και σεξουαλικά μπράτσα, άρα θα τσιμπήσει ψήφους από τις γκόμενες της κεντροαριστεράς. Ο γραμματέας του πρώην ΠΑΣΟΚ, νυν Κινάλ, Μανώλης Χριστοδουλάκης επικοινώνησε με τον ηθοποιό, και του ζήτησε να κανονίσουν πότε θα τα πει από κοντά με την Γεννηματά.

- Πρώτα θα μιλήσω με τον υπεύθυνο της ΝΔ, με θέλουν κι αυτοί. Αν, όμως, δεν τα βρω με το κόμμα του Μητσοτάκη, τότε δεν έχω πρόβλημα να πολιτευθώ με το κινάλ.

Του 'φυγε το τηλέφωνο από το χέρι του γραμματέα του κιναλιού. Γιατί, όμως; Δεν νομίζω ότι θέλανε τον ηθοποιό για τις πολιτικές του ανησυχίες. Ούτε ο Σόμμερ μέχρι σήμερα απασχόλησε για τις όποιες πολιτικές θέσεις του. Όπως είναι επόμενο να εξετάσει ποια είναι η καλύτερη πρόταση, αν του προτείνουν δυο ρόλους, έτσι το διαχειρίστηκε και με τα δυο κόμματα.

Το περίεργο δεν είναι η ειλικρινής αντίδραση του ηθοποιού, αλλά ότι τον θέλουν για υποψήφιο βουλευτή δυο κόμματα που στην πολιτική παίζουν θέατρο, πιο σωστά δίνουν την εντύπωση ότι συμμετέχουν σε ελληνικο σαχλοσήριαλ.

Διαβάστε ακόμα:

ΤΑ ΛΕΝΕ ΚΑΙ ΣΟΒΑΡΑ ΑΥΤΑ ΓΙΑ... ΔΩΡΕΑΝ