ΟΙ ΧΟΥΛΙΓΚΑΝ ΜΑΣ ΕΔΕΙΞΑΝ ΤΗ… ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΥΠΟΥΡΓΟΥ

 

Οργίασαν οι χούλιγκαν. Ακούγεται γραφικό να χαρακτηρίζει κανείς ως ''χούλιγκαν'' και τους κανονικούς εγκληματίες. Κάποιους κυρίους που οργανωμένα και με τη σιγουριά πως θα δράσουν εγκληματικά δεν πρόκειται να υποστούν τις συνέπειες του νόμου. Που γράφουν εκεί που δεν πιάνει μελάνι αθλητισμό, αθλητές, αγώνες, την κοινωνία όλη.

Της πουτάνας το μαγκάλι στη Νίκαια, στη Γλυφάδα, στο Αιγάλεω. Ρεσιτάλ οι… χούλιγκαν, έκαναν ό,τι ήθελαν. Κι αν ήθελαν μεγαλύτερες ζημιές, ποιος να τους εμποδίσει; Μήπως η… φωτογραφία του υπουργού αθλητισμού!

Αυτά γίνονται μόνο στην Ελλάδα του ΠΑΣΟΚ, της ΝΔ και του Σύριζα. Οι χούλιγκαν να κάνουν μπουρδέλο ένα γήπεδο, ένα κολυμβητήριο, ένα γυμναστήριο και επιτόπου, να μην χάνει την ευκαιρία ούτε δευτερόλεπτο ο… αρμόδιος υφυπουργός να πλασάρει τη φάτσα του στα ΜΜΕ. Καταγγέλλοντας τα έκτροπα της εγκληματικής αλητείας με λόγια… αυστηρά. Ότι αυτά είναι απαράδεκτα, και δεν έχουμε καμιά… ανοχή.

Γι’ αυτό πληρώνονται οι υπουργοί. Για να κάνουν δηλώσεις. Και με τις φωτογραφίες τους να… φοβερίζουν τους περιθωριακούς, τους ακτιβιστές, τους αντιεξουσιαστές των γηπέδων. Φοβερό! Υπάρχουν πολιτικοποιημένοι της πλάκας πολίτες που τους παίρνουν στα σοβαρά εκείνους τους πολιτικούς τους οποίους έχουν για πλάκα οι μάχιμοι χούλιγκαν.

Διαβάστε ακόμα:

Η ΑΠΟΣΤΑΣΗ ΑΠΟ ΤΟ ΣΧΟΙΝΙ ΣΤΟ ΛΑΙΜΟ ΚΡΕΜΑΣΜΕΝΟΥ