ΠΕΤΑΣ ΤΗ ΜΟΛΟΤΩΦ ΣΤΗ ΜΟΥΡΗ ΤΟΥ!

 

Δεν το λες. ''Από τη ρίψη μολότωφ δεν πέθανε κανείς''. Δεν λέγεται τέτοιο πράμα. Από βουλευτή, μάλιστα. Και δεν λέγεται δημόσια, όχι στην παρέα σου. Και ούτε χάρη αστεϊσμού δεν λέγεται. Τέλος.

Δεν λέγεται. Επειδή όταν το λέει κάποιος είναι σα να προτρέπει άλλους να πετάξουν, να πετάνε… κοκταίηλ μολότωφ. Το εν λόγω φινλανδικής έμπνευσης εμπρηστικό μηχανισμό στις «μάχες πόλεων».

Είναι η απόλυτη μαλακία να ανοίξει… διάλογος στην κουβέντα αυτού του περίεργου συριζαίου Γιώργου Κυρίτση (φώτο), που από τη φάτσα του βγάζεις εύκολα συμπέρασμα. Και στον αντίλογο να υποστηριχθεί ότι έχουν τραυματιστεί, ότι έχουν σκοτωθεί άνθρωποι από κοκταίηλ μολότωφ, κακώς τη λένε «μπόμπα».

Και να μην έχει σκοτωθεί κανένας, δεν το λες. Ότι ''Από τη ρίψη μολότωφ δεν πέθανε κανείς''. Κι αν αύριο σκοτωθεί κάποιος ο «ειδικός στις μολότωφ» Κυρίτσης, που δηλώνει και δημοσιογράφος, θα πει «Εγώ είπα ότι δεν έχει σκοτωθεί κανείς μέχρι σήμερα…».

Προτείνω το άλλο. Για να δοκιμάσουμε το βαθμό επικινδυνότητας της μολότωφ. Να πετάξουμε μία, μόνον μία, στην και γαμώ την κουλτούρα φάτσα του συντρόφου Κυρίτση.

Διαβάστε ακόμα:

ΟΙ ΣΥΡΙΖΑΙΟΙ ΤΟΝ ΧΑΒΑ ΤΟΥΣ, ΜΙΑ ΖΩΗ!