Ο ΜΠΑΚΟΓΙΑΝΝΗΣ ΞΕΧΑΣΕ ΤΟΝ… ΒΟΥΛΓΑΡΑΚΗ

 

Έδωσε τα πρώτα ονόματα από το ψηφοδέλτιο του ο υποψήφιος δήμαρχος Αθηναίων κύριος Κώστας Μπακογιάννης, γιός της κυρίας Μπακογιάννη και ανηψιός του Μητσοτάκη. Λάθος του να μη συμπεριλάβει τον πρώην υπουργό… Γιώργο Βουλγαράκη.

Δήμαρχος να βγει, ο επίσης υποψήφιος Βουλγαράκης, δεν έχει καμία τύχη. Πιθανόν να καταφέρει να εκλεγεί δημοτικός σύμβουλος. Γιατί, λοιπόν, επέλεξε να κατέβει στις εκλογές με δικό του ψηφοδέλτιο, κι όχι με το κομματικό;

Έχουν πλάκα οι πολιτικοί. «Είμαι εκτός λογικής των κομμάτων στο Δήμο…» λέει ο Βουλγαράκης για να δικαιολογήσει τον ξεκάθαρη αντικομματική του συμπεριφορά. Η ΝΔ να δίνει το χρίσμα στον Μπακογιάννη κι αυτός, ο 60χρονος Βουλγαράκης να κινείται… ανεξάρτητα.

Κομματόσκυλο από πιτσιρικάς είναι ο Βουλγαράκης. Και η… λογική των κομμάτων είναι να έχουν λόγο και στις δημοτικές εκλογές. Όταν, λοιπόν, κάποιος πολιτικός που η παρουσία του στο δημόσιο βίο είναι απόλυτα ταυτισμένη από το κόμμα, αγνοεί τη λογική των κομμάτων, τότε απλά ακυρώνει τα κόμματα και το δικό του παρελθόν.

Ποιο είναι το θέμα; Ότι δεν υπάρχουν κόμματα. Ότι υπάρχουν μονάχα προσωπικές φιλοδοξίες. Ότι χρησιμοποιούν τα κόμματα οι πολιτικοί. Ότι δεν τους δένει τίποτα με το κόμμα, με το όποιο κόμμα, όλες αυτές τις απίθανες παπαριές που σαλιαρίζουν περί κοινών θέσεων, αγώνων, προγραμμάτων.

Διαβάστε ακόμα:

ΠΕΤΑΣ ΤΗ ΜΟΛΟΤΩΦ ΣΤΗ ΜΟΥΡΗ ΤΟΥ!