ΑΦΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΗΣ ΠΛΑΚΑΣ ΤΗΝ… ΓΡΑΦΟΥΝ ΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ

 

Μα, τι είναι αυτά που λένε! Ότι διασύρθηκε, λέει, το ποδόσφαιρο επειδή οι μάου μάου των ελληνικών γηπέδων ξανακτύπησαν. Με συνέπεια να το σκυλομετανοιώσουν που έκαναν το λάθος να πάνε ΟΑΚΑ, όσοι έφαγαν τα δακρυγόνα της αστυνομίας. Φοβερό, ε; Να πληρώνεις για να πας γήπεδο και να δέχεσαι επίθεση στο αναπνευστικό σου σύστημα. Και επιτόπου να γίνεσαι Μπολτ, και μετ’ εμποδίων σπρίντερ, προκειμένου να γλυτώσεις τον χημικό πόλεμο των ματ. Και το ματς να μην δεις, πώς να το δεις αφού δεν έγινε ολόκληρο.

Δεν υπάρχει κανένας διασυρμός του ποδοσφαίρου. Σε ποιον τα λένε αυτά; Διασυρμός υπήρξε, και είναι διαρκείας, αλλά δεν έχει σχέση με μπάλα. Πρόκειται για τον κυβερνητικό διασυρμό. Για το διασυρμό, την καραξεφτύλα της κυβέρνησης που τέσσερα χρόνια βαράει το τσουτσούνι της και τον αριστερό της όρχη.

Με τα ψέματα η ''κυβέρνηση''… προσπαθεί να πατάξει τη βία στα γήπεδα. Με τα λόγια. Τις απειλές. Τις… καταγγελίες. Με μαλακίες αριστερού τύπου. Όπως ακριβώς, πάλι με μαλακίες αριστερού στυλ, κέρδιζαν χρόνο οι προηγούμενες μη αριστερές κυβερνήσεις. Με φοβέρες, που δεν… φοβέριζαν την αλητεία των χούλιγκαν. Επόμενο. Να την γράφουν κι αυτήν την κυβέρνηση οι χούλιγκαν. Γιατί είναι μια ακόμα κυβέρνηση της πλάκας. Για μάπες.

Διαβάστε ακόμα:

ΔΕΝ ΠΑΡΑΙΤΕΙΤΑΙ Ο ΥΠΟΥΡΓΟΣ, ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΤΟΝ… ΑΓΩΝΑ