Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΤΟΥ 2 ΚΑΙ Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΤΟΥ 12...

 

Η διαφορά ανάμεσα στα δυο κόμματα είναι 12 μονάδες, υπέρ της ΝΔ. Ποιος το λέει αυτό; Το γκάλοπ, ποιος άλλος! Στις προβλέψεις, στην πραγματικότητα στις εκτιμήσεις δικαίωμα λόγου έχουν μόνο οι δημοσκοπήσεις που κάνουν υπεύθυνα συγκεκριμένα γραφεία με ειδικότητα στο αντικείμενο.

Μετά από παραγγελιά της ιστορικής εφημερίδος Το Βήμα το σκορ ήταν 37,2% για τη ΝΔ και 25,1% για τον Σύριζα. Περισσότερο από 12 μονάδες. Μαλακίες.

Σκάει άλλη σφυγμομέτρηση, μέτρηση του σφυγμού του λαού, από την επίσης εβδομαδιαία εφημερίδα Ντοκουμέντο, και δίνει διαφορά μόλις δυο (αριθμός 2) ποσοστιαίες μονάδες. Η ΝΔ πιάνει 30,5%, ο Σύριζα 28,2%. Μαλακίες.

Αυτό θα πει ο απλός πολίτης. Μαλακίες. Η εφημερίδα του αντικυβερνητικού Μαρινάκη στήνει το γκάλοπ όπως τον συμφέρει. Το ίδιο και το κάργα κυβερνητικό, όχι απλά φιλοκυβερνητικό Ντοκουμέντο.

Εγώ διαφωνώ με τη θέση του απλού πολίτη. Για μένα και τα δυο γκάλοπ είναι αληθινά. Δίνουν ξεκάθαρα την πραγματική εικόνα της πολιτικής μας ζωής. Με ποιο τρόπο, δηλαδή, παίζουν μπάλα τα ΜΜΕ, τα κόμματα.

Διαβάστε ακόμα:

ΣΤΗΝ ΤΟΥΑΛΕΤΑ ΚΑΝΕΙΣ ΤΗΝ ΑΝΑΓΚΗ ΣΟΥ…