Ο ΚΥΡΙΑΚΟΣ ΕΠΑΘΕ ΚΑΤΑΘΛΙΨΗ ΜΕ ΤΗΝ ΖΩΗ

 

Φοβερά και τρομερά πράγματα είπε η κυρία Ζωή Κωνσταντοπούλου για τον Τσίπρα. Τόσο χοντρά που μοιάζει για πλάκα, για σκέτο ανέκδοτο η αντιπολίτευση που κάνει στον πρωθυπουργό η ΝΔ. Επόμενο!!! Όπως η ΝΔ, έτσι και ο Σύριζα είναι κόμμα της κατάστασης, συστημικό, αποδεκτό από τους ισχυρούς της χώρας και τους ξένους ''συμμάχους''. Που σημαίνει ότι ο Τσίπρας για να επιβιώνει θα αναφέρεται όχι τόσο στο τι κάνει ο ίδιος, αλλά σ' αυτά που χρεώνει η Ιστορία σε ΠΑΣΟΚ και ΝΔ, ενώ ο Μητσοτάκης θα ενοχλεί με κάποιο... μέτρο την ''αριστερή'' κυβέρνηση.

Έρχεται, όμως, ο σίφουνας Κωνσταντοπούλου και παίρνει τα σώβρακα των δυο μονομάχων, Αλέξη και Κυριάκου. Να, τι λέει η πρώην συριζαία με αφορμή τις αποκαλύψεις για τον ''Μανόλο του Παππά'':

- «Όταν ένα πρόσωπο όπως ο Πετσίτης, ανύπαρκτων προσόντων, βρίσκεται με εκτιναγμένα τα εισοδήματά του εις εκατονταπλούν, συνδιαλέγεται με οικονομικούς παράγοντες και βρίσκεται σε αυτές τις θέσεις επιρροής, αυτό γίνεται λόγω της σχέσης του με τον Παππά και με τον Τσίπρα. Ο Πετσίτης αποδείχθηκε ότι ήταν πρόσωπο του στενού, στενότατου περιβάλλοντος Τσίπρα και Παππά».

- «Εγώ τον ήξερα ως τον κουβαλητή της τσάντας του Παππά, ούτε ήξερα το επώνυμό του. Τον είχα δει να συνοδεύει τον Παππά όπου πήγαινε, ήδη από την εποχή που ήταν ο ΣΥΡΙΖΑ αξιωματική αντιπολίτευση και ο Παππάς ήταν ο διευθυντής του γραφείου του Τσίπρα».

- «Είναι ξεκάθαρο λοιπόν ότι ο πλουτισμός του Πετσίτη είναι πλουτισμός σχετιζόμενος με την σχέση του με την εξουσία. Με τον Τσίπρα, με τον Παππά, με την κυβέρνηση. Σ΄ αυτή τη χώρα ο άνθρωπος της καθημερινότητας δεν μπορεί να επιβιώσει και κάποιοι πλουτίζουν, κάνουν βόλτες με τζετ, με πρωθυπουργικά αεροπλάνα και ελικόπτερα, επιδεικνύουν την χλιδή, παριστάνουν τους δήθεν αριστερούς και δεν ελέγχονται...».

- «Πρέπει να δημοσιευθούν τα πόθεν έσχες. Τέσσερα χρόνια να μην έχουν δει το φως της δημοσιότητας τα πόθεν έσχες που υποβάλλονται και η διαδικασία αυτή δεν υπάρχει για να κάθεται πάνω τους ο κ. Βούτσης και να κάνει παιχνίδια εκβιασμών και επιρροής. Τα πόθεν έσχες υποβάλλονται για να δημοσιεύονται. Εδώ όμως δεν έχουν δημοσιευθεί από τον κ. Βούτση και από την κυβέρνηση Τσίπρα από εποχής του 2015. Μόνο της πρώτης περιόδου του 15 δημοσιεύθηκαν και αποκαλύφθηκε το σκάνδαλο Φλαμπουράρη».

- «Να μην ξεγελαστούν οι πολίτες, μην δώσουν εμπιστοσύνη ούτε στον ΣΥΡΙΖΑ που υπέγραψε την Συμφωνία των Πρεσπών ζημιώνοντάς μας, ούτε και στη ΝΔ που δεν έφερε πρόταση μομφής για να την αμφισβητήσει. Ο Τσίπρας έχει κάνει όλα τα αντίθετα απ' αυτά που υπηρετούν τον ελληνικό λαό και απ' αυτά που υποχρεούται να κάνει ως πρωθυπουργός. Έχει κάνει τα χατήρια όλων των ξενών δανειστών, όλων των ξένων δυναστών, όλων των τραπεζιτών, όλων των εσωτερικών οικονομικών παραγόντων...».


Διαβάστε ακόμα:

Η ΚΩΜΩΔΙΑ ΤΩΝ «ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΩΝ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΩΝ» ΑΠΟ ΤΟ 1821