ΒΑΖΟΥΝ ΝΕΑ ΔΙΟΔΙΑ ΓΙΑΤΙ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΑ... ΔΙΟΔΙΑ

 

Γείτονας,πολιτικός μηχανικός στο επάγγελμα, οργανωμένος στο Σύριζα ήταν από τους ''ηγέτες'' των ''κινητοποιήσεων'' κάθε τόσο ενάντια στα διόδια. Να καταργηθούν. Να μην πληρώνει κανένας. Και δώστου μπλόκα στα διόδια των Αφιδνών, κατάληψη των προσπεράσεων, και να περνάει ελεύθερα ο κόσμος με το Ι.Χ. Αυτά τα αντιστασιακά και επαναστατικά μέχρι που έγινε κυβέρνηση ο αντιμνημονιακός σύριζας. Και πριν υπογράψει κι άλλο μνημόνιο ο αντιμνημονιακός σύριζας ο αριστερός γείτονας διορίστηκε σε υπουργείο.

Πριν χρόνια πρώτος έγραψε για τα διόδια με 2,40 ευρώ που έστησε ο Σύριζα ένα χιλιόμετρο πριν τα σύνορα της Βουλγαρίας, στον Προμαχώνα. Πηγαίνοντας από Θεσσαλονίκη οδικώς στην Σόφια συνάντησα δυο ακόμα σταθμούς διοδίων, που ακόμα δεν έχουν αρχίσει να λειτουργούν, Να εισπράττουν, δηλαδή.

Το αναφέρω, γιατί διάβασα δήλωση του υπουργού Σπίρτζη ότι τα διόδια είναι ακριβά, ότι ο λαός επιβαρύνθηκε με την κατασκευή της Εγνατίας Οδού. Κανονικός πασοκτζής, απ' όπου προέρχεται, η υπουργάρα του παλαιού πολιτικού συστήματος, που σήμερα υπηρετεί το νέο σύστημα.

Φοβερά πράγματα. Είμαι ενάντια των ιδιωτικοποιήσεων και αποφασίζω αποκρατικοποιήσεις. Είμαι ενάντια των διοδίων και διατηρώ τα υπάρχοντα, αυξάνω και την τιμή τους, και σηκώνω νέα μνημόνια. Μαγκιά. Καο κώλος φιλιστρίνι.

Διαβάστε ακόμα:

ΣΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΚΑΤΕΒΑΙΝΟΥΝ ΚΑΙ… ΠΑΕ