ΤΟ ''ΜΗΝΥΜΑ'' ΤΣΙΠΡΑ ΑΠΟ ΤΟ... ΚΟΤΕΡΟ

 

Κανονικά οι συριζαίοι, όχι οι πασόκοι και οι νεοδημοκράτες, όφειλαν να πιάσουν από το αυτί τον Τσίπρα για τις τσάρκες του με κότερο. Ώπα, ρε, σύντροφε, αριστεροί είμαστε, αντικαπιτάλες, μακριά από τη διαπλοκή και δεν ξέρουμε τα κολλητιλήκια με τις χαμούρες που τσάκισαν το δημόσιο κι έριξαν την Ελλάδα στα βράχια. Ποιος, όμως, απ' αυτά τα πτώματα να σηκώσει φωνή και να βάλει στη θέση του τον πρωθυπουργό τους;

Ύστερα είναι και το άλλο. Ποιος από τα λυγούρια του σύριζα δεν θα γούσταρε να βρεθεί και για μια νύχτα μόνο σε σκάφος ιδιωτικό; Να του σερβίρει το ουίσκυ ένα μανουλομάνουλο από την Ταϋλάνδη και να του κάνει μασάζ μια άλλη Ασιάτισσα; Στο φινάλε ούτε η αριστερή ιδεολογία αρνείται τον πλουτισμό, την πολυτέλεια, όλα αυτά που απολαμβάνουν τα θηρία της διαπλοκής, που μια ζωή τα ξεφωνίζει η αριστερά.

Να μιλήσουμε σοβαρά. Δεν είναι η πρώτη φορά που ο Τσίπρας φιλοξενείται σε κότερο. Γιατί; Έστειλε πάλι το πολιτικό ''μήνυμα'' στον ελληνικό λαό. Δηλαδή; Αυτή την Ελλάδα ονειρεύομαι, όλοι οι Έλληνες να φτάσουν στη θέση να γίνουν ιδιοκτήτες έστω σε καϊκι. Δεν λαμογιάρουμε με τη μπουρζουαρία, αλλά με την αριστερά και τον Σύριζα μπροστάρη όλοι να αποκτήσουμε πλεούμενο. Γιατί οι θάλασσες στο Αιγαίο και το Ιόνιο ανήκουν στους Έλληνες.

Διαβάστε ακόμα:

Ο ΠΡΑΚΤΩΡ ΘΟΥ ΘΟΥ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ