ΟΙ ''ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΝΩ'' ΦΤΙΑΧΝΟΥΝ... ΘΕΣΕΙΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ!

 

Απαράδεκτες οι διαμαρτυρίες γιατί η κυβέρνηση τοποθετεί πάλι πρόσθετα διόδια. Πρόκειται για... λαϊκίστικες κινητοποιήσεις οι οποίες παραγνωρίζουν το γενικώτερο συμφέρον της... οικονομίας. Να μη βλέπουμε τα πράγματα μονόπλευρα.

Δικαιολογημένες είναι οι αντιδράσεις μόνο στο ζήτημα της κωλοτούμπας του σύριζα. Αυτό, ναι. Ήταν ενάντια στα διόδια και στο ''Δεν πληρώνω'' διότι κονομούσε το μεγάλο κεφάλαιο και οι γνωστοί διαπλεκόμενοι νταβατζήδες του δημοσίου.

Ο Σύριζα, όμως, βάζει κι άλλα διόδια στις εθνικές οδούς για να αυξήσει τις... θέσεις εργασίας. Να δώσει δουλειά στο λαό. Γιατί υπερασπίζεται το δικαίωμα της εργασίας.

Έχεις υπολογίσει πόσα άτομα χρειάζεται ένας, έστω και μικρός σταθμός διοδίων, π.χ. με 6 έως 8 περάσματα μιας κατευθύνσεως. Επί τέσσερα αν λάβεις υπ' όψιν τις καθημερινές βάρδιες των εργαζομένων, τα ρεπά και τα σαββατοκύριακα, συν τον προϊστάμενο, τον λογιστή, τον φροντιστή προμηθειών. Αφήνεις στην άκρη το προσωπικό για συντήρηση, για τυχόν επέμβαση αν χρειαστεί στα διερχόμενα οχήματα κ.α.

Για πλάκα ένας μέτριας κυκλοφορίας σταθμός διοδίων για να λειτουργεί το 24ώρο έχει ανάγκη 35 εργαζόμενους. Δεν είναι καθόλου δίκαιο, λοιπόν, να κατηγορείται η κυβέρνηση γιατί με τα φιλολαϊκά της μέτρα παίνει τα επάνω της η αγορά.

Διαβάστε ακόμα:

ΑΠΟ ΤΟ ΚΟΥ ΚΟΥ ΕΣ ΣΤΗΝ ΝΔ