ΝΤΑΡΑΒΕΡΙ ΣΤΟ ΤΖΑΜΠΑ ΑΛΕΞΗ-ΚΑΤΕΡΙΝΑΣ

 

Η μεγαλοκοπέλλα το ξεκαθάρισε, αν και δεν χρειαζόταν. Ότι δεν πήρε φράγκο, ούτε ποτέ ζήτησε αμοιβή για να την διορίσει σύμβουλο του ο Τσίπρας. Αυτό μας έλειπε! Να πλήρωνε το δημόσιο τις εξωκυβερνητικές και αυστηρά προσωπικές δημόσιες σχέσεις του πρωθυπουργού με την σύζυγο μεγαλοεφοπλιστή. Και στο φινάλε, με ποια προσόντα και με ποια προηγούμενη εμπειρία η κυρία Κατερίνα Παναγοπούλου να προσληφθεί ειδική συνεργάτης του κυβερνήτη της χώρας.

Τι, όμως, θα πει ότι αμισθί προσέφερε τις υπηρεσίες της η χήρα του Παναγόπουλου, ο οποίος πριν πεθάνει διέθεσε το κότερο του στον Τσίπρα. Μόνο σε κοινωνία Μάου- Μάου, με νεκρά κόμματα, κανάλια και γενικά ΜΜΕ, λέγονται τέτοιες παπαριές. Ότι μια κυρία πλούσια, πολύ πλούσια ανέλαβε πόστο δίπλα στον πρωθυπουργό από… χόμπυ. Δεν είναι υπόλογη σε κανέναν αφού δεν πληρώνεται. Μοστράρεται ως κρατική λειτουργός χωρίς να έχει καμιά ευθύνη.

Τονίζω ότι η κυρία είναι μεγαλοαστή, διότι κατά τον Τσίπρα είναι ύποπτος, ένοχος όποιος προέρχεται από πλούσια οικογένεια. Γι αυτό αναφέρει σε κάθε ευκαιρία κατηγορεί τον Μητσοτάκη ότι έχει λεφτά, αυτός και το σόι του, ενώ ο ίδιος ο Τσίπρας είναι φτωχός. Είναι η φτηνή πολιτική της παλαιάς και της νεοαριστεράς για κλωτσές.

Επί του θέματος. Στο τζάμπα, λοιπόν, είναι… σύμβουλος του… αριστερού πρωθυπουργού η κυρία Κατερίνα. Στο τζάμπα πήρε και το κότερο για να ξεκουραστεί ο Τσίπρας. Δεν πλήρωσε μια στον Παναγόπουλο.

Διαβάστε ακόμα:

ΟΙ ''ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΝΩ'' ΦΤΙΑΧΝΟΥΝ... ΘΕΣΕΙΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ!