Η ΠΙΟ ΜΕΓΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΤΟΥ... ΠΟΛΑΚΗ

 

Σάρωσε ο σύντροφος Κιμπουρόπουλος στο ευρωπαϊκό ψηφοδέλτιο της ΝΔ. Πρώτος και με χιλιάδες προσωπικούς σταυρούς. Ένας ακόμα θρίαμβος της παλιάς μαγκιάς του ντερβίση Παύλου Πολάκη. Του συριζαίου υπουργού που έτσι ή αλλοιώς παραμένει στη σέντρα της επικαιρότητας και επηρεάζει τις... πολιτικές εξελίξεις.

Να ξέρουμε τι λέμε. Τον ανάπηρο Κιμπουρόπουλο τον έκανε συμπαθή στα όρια της υψηλής δημοφιλίας ο μαντέκα Πολάκης. Αν δεν είχε ασχοληθεί με τον Κιμπουρόπουλο ο γειασάν του μάγκα η Παυλάρα, οι Έλληνες δεν θα είχαν γνωρίσει τον επιστήμονα στο καροτσάκι.

Στις εκλογές, λοιπόν, αναδείχθηκε η ισχυρή επιδραστικότητα του Πολάκη. Την τύφλα του έχει όποιος δεν το αναγνωρίζει. Και άσε να λένε οι άσχετοι ότι ο σύντεκνος είναι προκλητικός, ότι συμπεριφέρεται όπως δεν αρμόζει σε... αριστερό. Μαλακίες.

Ποιος, και μιλάμε σοβαρά, είναι σε θέση να βάλει στο σημάδι κάποιον και να καταφέρει με τον πόλεμο που θα του ανοίξει, να τον κάνει πρώτο στη χώρα; Ποιος; Ο Πολάκης το κατάφερε. Και αναμένουμε στο ακουστικό, ποιος θα είναι ο επόμενος αντίπαλος που ο Π.Π. θα πριμοδοτήσει.

Διαβάστε ακόμα:

ΤΑ ΦΑΣΙΣΤΟΜΟΥΤΡΑ ΤΗΣ… ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ