ΤΟΝ ΑΛΕΞΗ ΤΣΙΠΡΑ Η ΤΟΝ ΑΛΕΞΗ ΓΙΩΡΓΟΥΛΗ

 

Αναμενόμενο να εκλεγεί για την Ευρωβουλή ο ηθοποιός κύριος Αλέξης Γιωργούλης. Αναμενόμενο γιατί πάντα κυκλοφορούν ανόητοι που δεν δίδουν καμιά αξία στη ψήφο τους. Αν γινόντουσαν εκλογές για να εκλεγεί από τον λαό μια πενταμελής επιτροπή για να διαπραγματευτεί τα χρέη της Ελλάδος με τους δανειστές αναμενόμενο θα ψηφίζοταν ο Γεωργούλης. Γιατί, όχι; Σε τι είναι καλύτερος ο Τσίπρας, ωρέ μαλάκες.

Να θυμίσω. Εκλέγεται πρωθυπουργός ο ένας ο Αλέξης, Ιανουάριο 2015 και αποτυγχάνει στη διαπραγμάτευση πανηγυρικά. Κανένα πρόβλημα, όμως, διότι είναι ο εκλεκτός του λαού. Ο Τσίπρας δημοσίως και επισήμως παραδεχέται ότι ''Αποτύχαμε στη διαπραγμάτευση, διότι δεν ξέραμε, διότι αλλοιώς τα περιμέναμε...'' και ξαναγίνεται πρωθυπουργός Σεπτέμβριο του 2015.

Γιατί, λοιπόν, να μην εκλεγεί και ο συνομήλικος, ο άλλος Αλέξης ο ηθοποιός; Ο οποίος δεν πρόκειται να αποτύχει στην Ευρωβουλή. Ποτέ! Επειδή δεν πρόκειται να αναλάβει καμιά υπευθυνότητα, κανένα έργο. Επειδή θα είναι ένας ακόμα τουρίστας ευρωβουλευτής. Στο φινάλε, ο σύριζας κατέβασε υποψήφιο τον 45χρονο Γεωργούλη για να τσουρνέψει κανένα ψήφο από σαχλογκόμενες, όχι διότι τον αξιολόγησε πολιτικά και τεχνοκρατικά, ικανό να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις του ευρωβουλευτή.

Αλήθεια, πόσοι από τους απολιτίκ μαλάκες που ψήφισαν Γεωργούλη είναι και θαυμαστές του ζεν-πρεμιέ της πολιτικής Τσίπρα; Με την ευκαιρία. Παραδοσιακά πάντα τα αριστερά κόμματα, κοινοβουλευτικά κι όχι, από την εποχή της προχουντικής ΕΔΑ στις εκλογές κατέβαζαν υποψήφιους καλλιτέχνες. Όλοι ήταν βαμμένοι αριστεροί, βαθύτατα πολιτικοποιημένοι, όχι τίποτα τσόκαρα του θεάτρου και του σινεμά.


Διαβάστε ακόμα:

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΡΟΛΛΑ ΑΝ ΕΧΕΤΕ ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑ!