ΣΥΣΤΗΜΕΝΟ ΕΣΤΕΙΛΑΝ ΤΟ... ''ΜΗΝΥΜΑ''!

 

Να σου πω εγώ γιατί έχασε ο σύριζας με 9,5 μονάδες διαφορά. Επειδή δεν εφάρμοσε το... πρόγραμμα του. Επειδή ήταν η συνέχεια του παλαιού πολιτικού συστήματος. Κόμμα αριστερό με ξεκάθαρες θέσεις αντιμνημονιακές, ενάντια στις ιδιωτικοποίησεις, και τα έγραψε όλα στα παπούτσια που φόραγε ως αντιπολίτευση. Αυτό δεν σημαίνει πως θα κάνει τούμπα στην κωλοτούμπα ο Τσίπρας. Μια ακόμα γυριστή, και να το παίξει... αριστερό κόμμα. Αν το τολμήσει, τότε είναι που θα πάθει καταστροφή.

Οι συριζαίοι το ρίχνουν στην τρελή και το παίζουν ψύχραιμοι. ''Λάβαμε το... μήνυμα'' σαλιαρίζουν. Συνεχίζουν να κοροϊδεύουν. Να δουλεύουν τον κόσμο. Δεν υπάρχει κανένα... ''μήνυμα''. Κανένας δεν πάει στην κάλπη να στείλει... ''μήνυμα''. Ρίχνει τη ψήφο εκεί που γουστάρει. Εκεί που δεν κάνει κέφι. Ποιο ''μήνυμα'';

Ο απατεώνας πολιτικός μιλάει για ''μήνυμα'' με την πονηράδα ότι παραμύθι φούρναρης ο κόσμος δεν τον απέρριψε αλλά τον... προειδοποίησε να αλλάξει. Κι αυτός, η λουμπίνα πολιτικός θα βάλει μυαλό, θα σταματήσει να κάνει... λάθη, και στην επόμενη φάση θα ξανακερδίσει την εμπιστοσύνη του κόσμου.

Μιλάμε σοβαρά; Αν ναι, τότε λέμε πως αυτά τα σάπια περί... ''μηνύματος'' είναι η γελοιοποίηση της ψήφου. Ο άλλος ψηφίζει σύριζα το 2015, μια και δυο φορές, και το 2019 απορρίπτει τον σύριζα. Αυτό έγινε. ''Οχι'' λένε οι συριζαίοι δεν τους χάσαμε όλους όσους μας ψήφισαν πριν τέσσερα χρόνια, με τη ψήφο τους σ' άλλα κόμματα μας έστειλαν... ''μήνυμα''. Και ήταν συστημένο στα γραφεία μας, πλατεία Κουμουνδούρου.

Διαβάστε ακόμα:

ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΨΗΦΙΖΟΥΝ ΚΑΙ ΛΕΝΕ... ''ΑΠΟΤΥΧΑΜΕ''