ΘΑ ΤΗΝ ΕΣΒΗΝΕ ΤΗΝ... ΓΕΩΡΓΙΑ ΒΑΣΙΛΕΙΑΔΟΥ

 

Δίνει τα ρέστα του στα ρουσφέτια ο Τσίπρας, ό,τι προλάβει μόλις πριν τις ευρωεκλογές και λέει ''Δεν πρόκειται για... ρουσφέτια''. Τι λες; Τίποτα δεν λες. Τι να πεις σε κάποιον που λέει αυγά τα καλάθια. Είσαι νούμερο αν ξεκινήσεις να κάνεις διάλογο μ' εκείνον που λέει ημέρα τη νύχτα.

Αξέχαστη θα μείνει η κυρία Τασία Χριστοδουλοπούλου. Παίζεται στάνταρ. Αύριο δεν θα είναι βουλευτής, αλλά θα αφήσει πίσω της τα πατήματα της. Για πολλά, πάρα πολλά χρόνια θα την θυμούνται και θα την αναφέρουν, όχι μόνο για την ομορφιά της. Χωρίς πλάκα αυτά που είπε έμειναν στην Ιστορία. Η απόλυτη μεταγραφή στο κοινοβούλιο.

Αν η συντρόφισσα Τασία ήταν κοριτσόπουλο στα χρόνια της αθάνατης Γεωργίας Βασιλειάδου (1897-1980), αυτή, η Χριστοδουλοπούλου θα της είχε πάρει όλη τη δόξα στη θέατρο και στο σινεμά. Πιο όμορφη και πιο τσαχπίνα είναι η Τασία από την Γεωργία. Και τα λέει καλύτερα.

Τοποθετήθηκε χαριστικά στη Βουλή η κόρη της κυρίας Τασίας Χριστοδουλοπούλου και η πρώην υπουργός δεν το 'παιξε Τσίπρας. Παραδέχθηκε το ρουσφέτι. Στα ίσα. ''Ναι, υπάρχει ηθικό ζήτημα, μην κρυβόμαστε, αξιοποιήθηκαν κάποιες διασυνδέσεις''.

Ποιες είναι αυτές οι... διασυνδέσεις; Η γλώσσα της Γεωργίας Βασιλειάδου θα έσπαγε κόκαλα. ''Η κόρη μου είχε γνωριμίες με τον Βασίλη Λεβέντη, αλλά αξιοποίησε τις διασυνδέσεις της με τον Πάνο Καμμένο... ''.

Διαβάστε ακόμα:

ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ ΚΑΙ ΤΣΙΠΡΑΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ... ΑΝΤΙΠΑΛΟΙ