ΔΕΝ ΓΛΥΤΩΝΕΙ Ο ΤΣΙΠΡΑΣ ΚΑΙ ΝΑ ΣΤΡΙΨΕΙ... ΔΕΞΙΑ

 
Αυτό το παραμυθάκι ''πρώτη φορά αριστερά'' πήγε άπατο. Επόμενο. Αφού πρώτος ο ίδιος ο σύριζας το ξέχασε. Ούτε ως αριστερό κόμμα παρουσιάστηκε όταν κέρδισε τις εκλογές πριν 4,5 χρόνια, ούτε προσπάθησε καν να επιβάλλει την αριστερά στη δημόσια ζωή. 
Μη ξεχνιόμαστε, να ξέρουμε με τι πολιτικούς απατεώνες έχουμε να κάνουμε. Εγκαταλείπουν το σότο ''πρώτη φορά αριστερά'' και τη γυρίζουν την πλάκα ''στη πολλοστή φορά κεντροαριστερά''. Και δεν τους κάθεται η ζαριά, τρώνε το χαστούκι στις εκλογές, ευρωπαϊκές, περιφερειακές και δημοτικές. Η συντριβή.
 
Ζαριά, βέβαια. Ό,τι τους κάτσει. Κανένας σεβασμός στην Ιστορία της αριστεράς, την οποία αυτοί γελοιοποιούν, όχι οι πολιτικοί αντίπαλοι. Ζαριά και τυχοδιωκτισμός να στήσουν κεντροαριστερά με επιλογές καραμπινάτων ακροδεξιών τους οποίους ξέρασε η... δεξιά.
 
Δεν περπάτησε, λοιπόν, η  ''πρώτη φορά αριστερά'', σε τοίχο έπεσε ''η πολυμεταχειρισμένη κεντροαριστερά'', ποιο να 'ναι το επόμενο αφήγημα; Να πει ο Τσίπρας πάμε για το τόξο της κεντροδεξιάς ή της δεξιάς. Καταδικασμένος είναι. Δεν γλυτώνει. Γιατί ένα μεγάλο κομμάτι του κόσμου δεν ψηφίζει αυτές τις παπαριές αριστερά, κεντροαριστερά, κεντροδεξιά και δεξιά. Καταψηφίζει τον αποτυχημένο και τον παπατζή. 
Διαβάστε ακόμα:

ΗΤΑΝ ΑΓΝΟΣ ΕΠΑΝΑΣΤΑΤΗΣ, ΤΟΝ ΕΚΑΝΑΝ ΠΡΟΤΖΕΚΤ