ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΨΗΦΙΖΩ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ

 

Το είχα ξεκαθαρίσει. Κι εγώ θα στείλω το ''μήνυμα'' μου στις εκλογές, γι αυτό δεν θα ψήφιζα Τσίπρα. Τι, δηλαδή; Δεν πάει να ψηφίσω δίχως να στείλω το ''μήνυμα''. Οι σύντροφοι του Σύριζα είπαν ότι στις ευρωεκλογές το έλαβαν το... ''μήνυμα'', αλλά πάλι δουλεύουν τον κόσμο.

Και για να... πιάσει σε τούτη τη δόση το ''μήνυμα'', είπα να το ρίξω στον Μητσοτάκη. Ο πρόεδρος, όμως, της ΝΔ έστειλε το δικό του ''μήνυμα'', οπότε ψάχνομαι ποιο άλλο κόμμα να ψηφίσω, προκειμένου να έχει νόημα το ''μήνυμα'' μου.

Τι με έκανε να αλλάξω την απόφαση μου να μην ψηφίσω ΝΔ; Αυτά που είπε προεκλογικά ο Μητσοτάκης και επιβεβαίωσε ο άνθρωπος ότι στην Ελλάδα παραμένουμε σταθερά και αμετακίνητα στο 1840. Όπως το λέω. Εκατόν ογδόντα χρόνια πίσω. Υποσχέθηκε, λοιπόν, ο επόμενος πρωθυπουργός τα εξής:

- Δεν θα απολυθεί κανένας δημόσιος υπάλληλος.
- Δεν θα μειωθεί καμιά σύνταξη.
- Θα μειωθούν οι φόροι από το 2020.
- Θα γίνουν προσλήψεις στο δημόσιο.
- Ο ΕΝΦΙΑ θα μειωθεί κατά 30%.
- Θα βρω τα 5 εκ. που απαιτούνται για νέα αλεξίσφαιρα γιλέκα της ατυνομίας και σ' ένα χρόνο θα έχουμε νέα περιπολικά.

Εγώ π.χ. που θέλω απολύσεις δημοσίων υπαλλήλων γιατί να στείλω το ''μήνυμα'' μου με τη ψήφο στον Μητσοτάκη; Ο οποίος, βέβαια, τα έδωσε... όλα, όπως οοοοοόλοι οι υποψήφιοι πρωθυπουργοί εδώ και 180 χρόνια προκειμένου να σιγουρέψουν την εκλογή τους. Πουτάνα, Ελλάδα, γι' αυτό δεν πεθαίνεις, επειδή έχεις λαό που στέλνει μηνύματα. Που θέλει να ακούσει τα θαύματα που θα κάνει ο επόμενος.

Διαβάστε ακόμα:

ΔΕΝ ΓΛΥΤΩΝΕΙ Ο ΤΣΙΠΡΑΣ ΚΑΙ ΝΑ ΣΤΡΙΨΕΙ... ΔΕΞΙΑ