ΣΕΞΟΥΑΛΙΚΟΣ Ο ΔΙΚΟΣ ΤΗΣ... ΠΡΟΕΚΛΟΓΙΚΟΣ ΑΓΩΝΑΣ

 

Όλα ξεκίνησαν στις βουλευτικές εκλογές του Μαίου 2012, για την τότε σαραντάρα Βιργινία. Και στις αμέσως επόμενες εκλογές, μετά από ενάμισυ μήνα, η στερημένη σεξουαλικά γυναίκα βρήκε οριστικά το δρόμο και τον τρόπο να βοηθά, από τη δική της πλευρά, τον προεκλογικό αγώνα του βουλευτή και αγαπημένου συζύγου της.

Μητέρα τεσσάρων παιδιών η Βιργινία, άτομο χαμηλών τόνων και αφοσιωμένη ολότελα στις οικογενειακές υποχρεώσεις. Από την άλλη, ο κατά 14 χρόνια μεγαλύτερος άντρας της πολύ ενωρίς κόλλησε το μικρόβιο της πολιτικής. Πρωτοβγήκε βουλευτής το 1993 και από τότε γι' αυτόν δεν υπήρχε τίποτα άλλο παρά η αγωνία του πως να εκλεγεί πάλι. Για κάποιο μικρό διάστημα έγινε υφυπουργός σε μικρής σημασίας υπουργείο. Η γυναίκα του και τα παιδιά του τον έβλεπαν ελάχιστα, γιατί αυτός ήταν δοσμένος στις υποχρεώσεις του στο κόμμα. Στην πραγματικότητα η δραστηριότητα της καθημερινότητας του ξοδευόταν για να καλύψει την ανασφάλεια του μήπως μείνει εκτός Βουλής.

Το 2012, το κόμμα του συζύγου είχε ήδη πάρει την κάτω βόλτα. Πρότεινε στην Βιργινία να τον συνοδέψει σε μια συγκέντρωση 35-40 ατόμων που θα διοργάνωνε πολιτικός του φίλος στην οικία του, κάπου στην Ερυθραία. Ήταν η πρώτη φορά που ο άντρας της ζητούσε τη βοήθεια της, έστω και ως διακοσμητική παρουσία. Η Βιργινία, εύκολος άνθρωπος, δεν ήξερε το ''Όχι'' στον σύζυγο, σενιαρίστηκε σε επώνυμο κομμωτήριο, καλοντύθηκε και ήταν περισσότερο από ποτέ ελκυστική. Μια αξιοπρεπής, κομψή, αλλά και λαχταριστή κυρία που με τίποτα δεν έδειχνε ότι εδώ και κάποια χρόνια είχε συνταξιοδοτηθεί σεξουαλικά.

Σε ευχάριστη και φιλική ατμόσφαιρα ο πολιτικός άρχισε την ομιλία του, αφού γι' αυτόν είπε δυο καλά λόγια ο φίλος του, στου οποίου την πολυτελή οικία συνέβη η προεκλογική μάζωξη. Που αποδείχθηκε γεγονός... μοιραίο για την Βιργινία.

Ανάμεσα στους συγκεντρωθέντες και κάποιος κύριος Κλεάνθης μετά της συζύγου του, πενηντάρης, κατσαρομάλλης που είχε συνεχώς τα μάτια του στην Βιργινία. ''Ο Κλεάνθης είναι αρχιτέκτων και με δικά του σχέδια κτίστηκε αυτό το υπέροχο σπίτι...'', έτσι τον συνέστησαν στην σύζυγο του υποψήφιου βουλευτή. ''Είμαι εντυπωσιασμένη... '' είπε η Βιργινία στον αρχιτέκτονα ο οποίος συνέχιζε να την κοιτάει με βλέμμα θαυμασμού και γεμάτο νόημα. Κάποια στιγμή, όταν η κουβέντα είχε ζεσταθεί και έπεφταν ερωτήσεις για τούτο και το άλλο στον βουλευτή, ο αρχιτέκτων βρήκε την ευκαιρία να πλησιάσει την Βιργινία:

- Τι θα λέγατε αν σας έκανα μια σύντομη ξενάγηση της οικίας; Να δείτε κι αυτά που δεν φαίνονται απ' έξω, αλλά και απ' εδώ που βρισκόμαστε.

Κατέβηκαν στο υπόγειο κι αμέσως ο άντρας κλείδωσε την πόρτα. ''Να μη μας διακόψουν...'' της είπε γλυκά και της έσβησε την έκπληξη για το ότι βρέθηκαν μόνοι και... απομονωμένοι. Όταν της έπιασε το χέρι, για να την οδηγήσει σ' ένα σκοτεινό χώρο, η Βιργινία ήταν κιόλας έτοιμη να παραδοθεί σε κάθε επιθυμία του... Μετά από επτά μόνο λεπτά, με την επαφή με τον μέχρι προ ολίγου άγνωστο της άνδρα, η σύζυγος του υποψήφιου βουλευτή ένοιωθε ότι ήταν γυναίκα.

Η ώρα του αποχωρισμού του υποψήφιου. Με χειραψία αποχαιρετούσε έναν έναν τους παριστάμενους έχοντας στο πλευρό του την γυναίκα του. Όταν έφτασαν στον αρχιτέκτονα, η Βιργινία είπε στον άνδρα της: ''Είμαι σίγουρη ότι ο κύριος Κλεάνθης Αποστόλου θα σε ψηφίσει, τον έπεισα εγώ προσωπικά...''.

Νέα συγκέντρωση σ' άλλο σπίτι την επομένη, κάπου στην Αγία Παρασκευή. ''Σε ποιο γυμναστήριο πάτε;'' την ρώτησε σαραντάρης κύριος, αθλητικός και ζωηρά μάτια. ''Δεν γυμνάζομαι... '' απόρησε η Βιργινία και υποσχέθηκε να του τηλεφωνήσει, όταν εκείνος της έδωσε την κάρτα του. Ήταν ιδιοκτήτης γυμναστηρίου και προθυμοποιήθηκε να την αναλάβει προσωπικά. ''Τον σύζυγο μου θα τον σταυρώσετε στις εκλογές;'' τον ρώτησε χαριτωμένα η Βιργινία.

Η πρώτη επίσκεψη σε γυμναστήριο έγινε στο... σπίτι του νέου περιστασιακού εραστή της Βιργινίας, η ατζέντα της οποίας όλο και πλουτιζόταν από ψηφοφόρους που έκαναν μεταγραφή στο κόμμα του συζύγου της.


Διαβάστε ακόμα:

Ο ΤΣΙΠΡΑΣ ΒΓΗΚΕ ΜΠΡΟΣΤΑ ΜΕΧΡΙ 45 ΧΡΟΝΙΑ... ΠΙΣΩ