ΜΟΝΟΙ ΤΟΥΣ ΤΑ ΛΕΝΕ...

 

Φοβερό, αυτό με τους πολιτικούς. Μιλάνε. Δεν κάνουν, μόνο σαλιαρίζουν. Από την εποχή του Περικλή κρατάει αυτή η αρρώστια. Να μιλάνε, να μην βάζουν γλώσσα. Ακόμα κι όταν δεν έχουν να πουν τίποτα.

Διαβάζω: ''Τα πέντε ''Πρέπει'' για την ανασυγκρότηση του Σύριζα... ''. Το λέει ο κύριος Νίκος Βούτσης, της προεδρικής αυλής. Πιο σωστά της αρχηγικής κλίκας του Τσίπρα. Λέω για τον πρώην πρόεδρο της Βουλής Νίκο Βούτση, μια ζωή ολόκληρη κομματόσκυλο, σε διάφορα της λεγόμενης αριστεράς βοσκοτόπια.

Επί του θέματος. Τι θέλει να πει ο ποιητής της πολιτικής; Εννοεί ότι το κόμμα... ''αποσυγκροτήθηκε'', διαλύθηκε, και γι' αυτό χρειάζεται ανασυγκρότηση; Κι αν ναι, τι είναι αλήθεια εκείνο που προκάλεσε το κακό στον Σύριζα.

Οι εκλογές. Η ήττα στις εκλογές είναι η αιτία που πλέον το κόμμα έχει ανάγκη να ανασυνταχθεί; Τι εννοεί ο Βούτσης; Τιποτα! Είπαμε. Δεν είπαμε; Ο πολιτικός μιλάει για να... μιλήσει. Δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα στον Σύριζα. Μια χαρά είναι τα πράγματα. Καβάλα στ' άλογο είναι οι μάγκες. Και εις υγεία των κορόιδων. Το μεροκάματο βγαίνει ξεκούραστα.

Διαβάστε ακόμα:

ΑΥΤΟΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΣΦΥΓΑΣ, ΕΣΥ ΤΙ ΚΑΝΕΙΣ;