Η ΓΕΛΟΙΟΓΡΑΦΙΑ ΕΙΠΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...

 

Αυτή είναι η Ελλάδα. Ποια; Ξέχνα την Ελλάδα που δήθεν δίνει αυτήν και την άλλη εικόνα με τα... γκάλοπ και τα αποτελέσματα των εκλογών. Και την Ελλάδα που παλεύουν να φτιάξουν οικονομικά και... ποδοσφαιρικά τα κόμματα με τη συμμετοχή των πολιτών στην κάλπη. Την Ελλάδα της αλήθειας μας την έδωσε κατάμουτρα μια... γελοιογραφία.

Σκιτσογράφος σατίρισε τον τηλεοπτικό Νίκο Χατζηνικολάου, εκδότης και πρόεδρος των εκδοτών, γνωστοποίησε ότι ο διευθυντής της εφημερίδας η οποία δημοσίευσε τη γελοιογραφία είναι υψηλού επιπέδου λαμόγιο. Λόγω της θέσης του, έχει τη δύναμη να κάνει παραγγελιές σε δημοσιογράφους, να πατουσιάζουν σκίτσα και ρεπορτάζ στημένα και να τα αρπάει δεξιά κι αριστερά. Και να έχει... περίεργες σχέσεις και καθημερινή επαφή με ξένη πρεσβεία.

Ο Χατζηνικολάου δεν απείλησε, δεν εκβίασε, δεν τρομοκράτησε τον συνάδελφο του διευθυντή εφημερίδας. Δημοσιογραφικά ενήργησε, όμως χωρίς να δώσει... συνέχεια στις ''αποκαλύψεις'' του. Κι ο Χατζηνικολάου, που δεκαετίες παίζει εξουσιαστικά, λειτουργεί δημοσιογραφικά, αύριο θα πάρει συνέντευξη από κορυφαίους πολιτικούς στο όνομα της δημοκρατίας και το καλό της χώρας.

Διαβάστε ακόμα:

ΟΣΟΙ ΨΗΦΙΣΑΝ ΤΟΝ ΠΡΟΔΟΤΗ ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΔΟΤΕΣ;