ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟΝ... ΜΟΥΤΖΩΝΕΙΣ

 

Για να μη ξεχνιόμαστε. Οι δυο τελευταίοι πρωθυπουργοί πριν παραδοθεί η Ελλάδα στα μνημόνια ήταν ο δήθεν δεξιός Κώστας Καραμανλής και ο δήθεν σοσιαλιστής Γιώργος Παπανδρέου. Κι όμως!!! Τα ονόματα των δυο αυτών τεράστιων μηδενικών σε προσφορά έπαιξαν στο παρασκήνιο για να γίνουν ο επόμενος πρόεδρος της Δημοκρατίας. Τι σημαίνει αυτό; Στο δημόσιο βίο της Ελλάδος απουσιάζει η αξιοκρατία. Αυτό σημαίνει.

Να έχουν προσωπικές ευθύνες, κι όχι μόνο διότι ήταν οι αρχηγοί στο κόμμα τους, ο Κωστάκης και ο Γιωργάκης, δηλαδή όχι ο κανονικός Καραμανλής και ο κανονικός Παπανδρέου, και την αποτυχία τους να μην την αναγνωρίζει η Ελλάδα των ΜΜΕ και των κομμάτων. Να μη σκάνε φωνές του τύπου ''Τι κάνετε, ωρέ, άχρηστοι κι εσείς, μαγειρεύετε να ξαναβάλετε στο παιχνίδι τους πολιτικούς που μας χαντάκωσαν;... ''.

Φοβερό! Μόνο ύποπτος, όχι μόνο χάλιας, είναι ο προπονητής που βάζει στην ενδεκάδα τον σέντερ μπακ με τα αλλεπάλληλα αυτογκόλ. Ο επιχειρηματίας που διορίζει ταμία της εταιρείας έναν κλέφτη αδιόρθωτο.

Αν ο Γιωργάκης και ο Κωστάκης δεν έχουν τελειώσει ακόμα, τότε να τους κάνουν ξανά πρωθυπουργούς. Γιατί, όχι; Πρώτα τον έναν, μετά τον άλλον. Τα παιδιά έχουν μέλλον μπροστά τους, και τους έχουν ανάγκη (αυτοί που τους κρατάνε στην επικαιρότητα).


Διαβάστε ακόμα:

Ο ΠΑΠΑΣ ΤΗΣ ΡΩΜΗΣ ΤΗΝ ΒΙΟΛΑ ΤΟΥ...