ΓΙΑ ΤΑ ΣΙΔΕΡΑ ΕΙΝΑΙ Ο ΒΑΡΟΥΦ

 

Αυτό μόνο ένας Βαρουφάκης θα το έκανε. Να προτείνει πρόεδρο της Δημοκρατίας μια νοικοκυρά. Την κυρία Μάγδα Φύσσα, η οποία έγινε γνωστή όταν σκότωσε τον γιο της ένας λεβέντης της Χρυσής Αυγής. Όποιος προλάβει να πει ότι ο κατ' εξοχήν τεχνοκράτης νεοπολιτικός με μια τέτοια λαϊκίστικου χαρακτήρα πολιτική κίνηση κάνει πάλι την πλάκα του, είναι βαθειά νυχτωμένος.

Ούτε το πάει στην κόντρα με τον Μητσοτάκη ο Βαρούφ. Γυναίκα έριξε στο τραπέζι ο πρωθυπουργός; Γυναίκα κι εγώ. Και, μάλιστα, πιο φιρμάτη από την δικαστίνα. Δεν πάει έτσι. Μην είσαστε κορόιδα.

Ο Βαρουφάκης κάνει το παιχνίδι του. Δηλαδή; Αυτοπλασάρεται ως κάποιος με τον οποίον δεν έχει σχέση. Αυτό δεν είναι περίεργο, είναι ύποπτο. Ο άνθρωπος, ελιτίστας και επιστήμων στον τομέα του, ψάχνει ευκαιρίες να περάσει σαν αριστερός παλαιάς κοπής. Παρ' ό,τι μπήκε στη βουλή σαν η αριστερά του πλέον παλαιοκομματικού Σύριζα και με αποστάσεις χιλιομετρικές από το παλαιολιθικό ΚΚΕ.

Ξεκάθαρο. Ο Βαρουφάκης δεν ποντάρει καν στη φθορά Μητσοτάκη προκειμένου να αυξήσει την εκλογική του βάση. Η νουβέλ βαγκ της ελληνικής αριστεράς, το κόμμα Βαρουφάκη, ό,τι αρπάξει από Τσίπρα και ΚΚΕ.


Διαβάστε ακόμα:

ΤΟ 17ΜΗΝΟ ΤΗΣ... ΥΠΟΨΙΑΣ