ΑΝΟΙΞΤΕ ΤΑ ΚΕΦΑΛΙΑ ΤΟΥΣ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΤΙ ΕΧΟΥΝ ΜΕΣΑ

 

Για σκέψου. Να κάνει την κίνηση ο Ερντιογάν να μας αρπάξει κάποιο νησί και οι Έλληνες ένοπλοι να κάνουν πίσω διότι στην εθνική στρατιωτική προσπάθεια υπάρχουν και φαντάρια ή ναυτάκια με σχέση κομματική με την Χρυσή Αυγή. ''Α, όλα κι όλα, είμαστε πατριώτες, έτοιμοι να πεθάνουμε για την Ελλάδα μας, αλλά δεν πολεμάμε μαζί με φασίστες... ''. Πως το ακούς αυτό;

Εγώ το ακούω να μοιάζει μ' αυτούς που ήθελαν να ανοίξουν τα σύνορα στον Έβρο, να περάσουν ελεύθερα οι ξένοι του Ερντογάν, διότι στο μέτωπο άμυνας του στρατού και της αστυνομίας σφήνωσαν απρόσκλητοι φασιστόμουτρα από Ελλάδα και Ευρώπη.

Το λάθος να χαρακτηρίζονται σαν ''όργανα'' του Ερντογάν, τέλος πάντων ότι παίζουν την προπαγάνδα του Τούρκου, οι Έλληνες που ζητάνε να ανοίξουν τα σύνορα. Επηρεασμένοι ή όχι είτε από τα fake-news του σουλτάνου για δήθεν νεκρούς μετανάστες στα σύνορα, είτε για την παρουσία παρακρατικών και ευρω-φασιστών. Χρήσιμο είναι να ανοίξουν τα κεφάλια των ''Να περάσουν από τα σύνορα οι μετανάστες'' και να ψάξει η επιστήμη τι στραβό ενυπάρχει στον εγκέφαλο τους.

''Ανοίξτε τα σύνορα'' και ''Καλοδεχούμενοι οι πρόσφυγες'' ήταν τα πλακάτ έξω από την ελληνική πρεσβεία στο Λονδίνο κάποιων γραφικών Ελλήνων, μέσα σ' αυτούς και ο μικρότερος αδελφός του πρώην συριζαίου υπουργού Τζανακόπουλου. Αγωνιστής και ο Τζανακόπουλος Αγγλίας (στη φώτο, αριστερά). Επιεικής είμαι, περιορίζομαι να τους χαρακτηρίζω γραφικούς. Μην πούμε τίποτα βαρύτερο και για τους δήθεν αναρχικούς, αυτούς με την υπογραφή ''Α''λένε το δικό τους ποιημάτι:

Μέσα στο Αιγαίο- κορμιά μεταναστών
Είναι και οι Έλληνες- φονιάδες των λαών.

Σίγουρο. Ο επόμενος Λευτέρης Παπαδόπουλος θα ξεπηδήσει με τις στιχουργικές αξίες των αντιεξουσιαστών.

Διαβάστε ακόμα:

ΓΥΝΑΙΚΕΣ ΣΤΗΝ ΕΞΟΥΣΙΑ ΚΑΙ ΣΤΗ... ΓΥΑΛΑ